Euronics buduje největší síť výdejních míst

Datum: 08.12.2013
Praha 8. prosince (PROTEXT) - V prodejně nejsilnějším období roku zavádí Euronics novou službu pro zákazníky svého e-shopu. Ten byl spuštěn v létě 2012. S více jak 150 prodejnami je Euronics největší sítí elektroprodejen v České republice a nabízí se tedy možnost vytvořit...
Praha 8. prosince (PROTEXT) - V prodejně nejsilnějším období roku zavádí Euronics novou službu pro zákazníky svého e-shopu. Ten byl spuštěn v létě 2012. S více jak 150 prodejnami je Euronics největší sítí elektroprodejen v České republice a nabízí se tedy možnost vytvořit i nejrozsáhlejší síť výdejních míst. "V současné chvíli je na e-shop napojeno 64 prodejen a postupně budeme zapojovat i další. Při vyzvednutí zboží na prodejně získá zákazník oproti jiným e-shopům nadstandardní servis. Zboží si může při převzetí prohlédnout, vyzkoušet za asistence prodavače, který mu poradí s instalací a nastavením. Odpadá i platba převodem, která v některých případech prodlouží dobu dodání, protože zboží je hrazeno až na prodejně při osobním odběru," vypočítává výhody nového způsobu odběru mluvčí Euronics Bohuslav Komín. Tržby z internetu se na celkovém trhu s elektrem v České republice pohybují na úrovni třiceti procent, což je jeden z nejvyšších údajů v rámci celé Evropy. Euronics se tedy snaží potenciál internetu využít maximálně a velkou část z třiceti procentního koláče ukrojit pro sebe. Právě flexibilita výdejních míst v kombinaci s možností využití dopravy poštou nebo jinou zásilkovou společností mu dává velkou šanci. "Hlavním cílem e-shopu bylo přilákat zákazníky upřednostňující nákup na internetu do našich prodejen. Možnost vyzvednutí zboží na prodejnách Euronics je tedy dalším logickým krokem. Samotnému spuštění předcházely měsíce příprav jak po stránce logistické, tak i vyškolení personálu prodejen," uvádí Komín. V době předvánočního shonu, kdy někteří nechávají nákup dárků na poslední chvíli, se objevuje problém s doručením. Česká pošta i jiní přepravci zásilek jsou nadmíru vytíženi a ne vždy se podaří dárek doručit včas. "Zboží zakoupené zákazníkem přes e-shop budeme na jednotlivé prodejny rozvážet vlastními vozy z centrálního skladu. Závozy provádíme denně, nevzniká tudíž velká časová prodleva při dodání z centrálního skladu do místa osobního odběru," upozorňuje Komín. O společnosti EURONICS: EURONICS ČR a.s. představuje v ČR největší síť elektroprodejen s více než 150 prodejnami. Zároveň patří do největšího uskupení elektroprodejců v Evropě. EURONICS ČR vznikl v roce 1999 a dnes obchoduje více než 60 světových značek elektrospotřebičů. Zakládá si na prvotřídní kvalitě a perfektním servisu. Od léta 2012 provozuje vlastní e-shop euronics.cz. Společnost sídlí ve Zlíně, její základní kapitál je 24,5 milionu korun, v roce 2012 dosáhla tržeb 3,45 miliardy korun. www.euronics.cz Kontakt: PR EURONICS: MC CONSULTANT s.r.o. Jana Holoubková e-mail: jana@mc-consultant.cz tel. 728 670 959
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.