V Podkrkonoší vzniknou desítky nových pracovních míst

Datum: 13.11.2013
Hradec Králové 13. listopadu (PROTEXT) - Po více než sedmi letech snažení akciová společnost BEAS konečně získala stavební povolení na výstavbu nové pekárny v obci Choustníkovo Hradiště na Trutnovsku. Současně zahájila práce na připojení této průmyslové...
Hradec Králové 13. listopadu (PROTEXT) - Po více než sedmi letech snažení akciová společnost BEAS konečně získala stavební povolení na výstavbu nové pekárny v obci Choustníkovo Hradiště na Trutnovsku. Současně zahájila práce na připojení této průmyslové zóny. S celkovým rozpočtovým nákladem 500 milionů na tuto nejmodernější pekárnu přesáhnou investice společnosti BEAS v Královéhradeckém kraji 1,4 mld. Kč, čímž se zařadí k největším českým investorům v regionu. "Realizace projektu přinese práci zhruba čtyřem stovkám lidí ve stavebnictví i v oblasti dodávek výrobních technologií a technického zázemí," upřesňuje ředitel společnosti Ing. Bedřich Syrovátko. V nové pekárně v Choustníkově Hradišti pak postupně najde práci přibližně 120 zaměstnanců zejména z Královédvorska, kde nezaměstnanost dlouhodobě překračuje desetiprocentní hranici. Společnost BEAS, a.s. v současnosti zaměstnává 230 lidí. Působí nejen v potravinářství prostřednictvím pekárny Lično a cukrářské výrobny v Letohradě, ale také v zemědělství, maloobchodu, energetice, stavebnictví či nemovitostech. Své aktivity vyvíjí rovněž i v zahraničí. Kontakt: e-mail: beas@beas.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.