Reálné tržní ceny - předpoklad rychlého prodeje

Datum: 13.12.2011

Reálné tržní ceny - předpoklad rychlého prodeje

Aktivním realitním systémem úprav nabídkových cen nemovitostí našich klientů docilujeme fantastické prodejní výsledky!


Již dávno neplatí, že kupující kupuje nemovitosti za jakékoliv ceny, které jsou trhu předloženy nabídkou prodávajících a realitních kanceláří. Poptávající klient takticky vyčkává a sleduje úpravy nabídkových cen, kupuje nemovitosti za ceny, které odpovídají místu, času, atraktivitě lokality a originalitě nabízené nemovitosti. Zásadně je změněn přístup realitního makléře, který již dávno není úředníkem, který nabízí nemovitosti za nereálné a trhem neakceptovatelné ceny. Jeho poslání a motivace je nalezení kupujícího ochotného nakoupit za nejvyšší reálnou prodejní cenu každé nemovitosti, což je však možné pouze pravidelnými úpravami nabídkových cen.

Tým PROLUX jsou obchodníci, jejichž hlavním posláním je zajištění skutečných kupujících pro všechny nemovitosti v nabídce společnosti. Z tohoto důvodu byl vyvinut unikátní systém úprav nabídkových cen, které sice vycházejí zejména z očekávání prodávajícího, nikoliv však z reálného vnímání zájemců o koupi. Tento systém je schopen produkovat stovky zájemců o prohlídky nabízených nemovitostí.

Každý majitel nemovitosti by měl mít alespoň povědomí o tom, že není podstatné, jakým způsobem je stanovena cena jeho nemovitosti pro veřejnou nabídku, ale skutečnost, kolik jsou poptávající ochotni za jeho nemovitost skutečně a bezproblémově zaplatit. Právě kupující je totiž  ten, kdo rozhoduje o částce, kterou  do koupi nemovitosti nakonec investuje. U předražených nemovitostí, jejichž ceny přesahují rámec reálných tržních cen je problém v tom, že potenciální zájemce a kupující odradí od tolik potřebné fyzické prohlídky už pouze samotná přemrštěná nabídková cena. Ta není z pohledu zájemců akceptovatelná již ve fázi virtuální prezentace nemovitosti na jakýchkoliv doménách PROLUX (byty.prolux.cz, domy.prolux.cz chaty.prolux.cz, pozemky.cz prolux.cz  či spoluprace.prolux.cz a dalších) či nejvýzamnějších realitních serverech.

Majitel nemovitosti, který má zájem skutečně prodat, aktivně spolupracuje s prodejním centrem PROLUX při pravidelných úpravách nabídkových cen své nemovitosti, následně svoji nemovitost prodává velice rychle a může si být 100% jistý, že prodal nejvyšší možné nabídce. Není totiž výjimkou, že zájemci, kteří se dostavili na fyzickou prohlídku nemovitosti za cenu upravenou realitním systémem, na místě samotném zjistí, že nemovitost je pro ně atraktivnější a má více předností, než vnímá z virtuální internetové prohlídky a je ochoten v krátké době zaplatit více, než za jakou cenu se na prohlídku dostavil. Samotný akt prodeje byl, je a vždy bude pouze výsledkem jednání a zájmu prodávajícího a kupujícího.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.