Jedině PROLUX zajistí expresní prohlídku vaší nemovitosti!

Datum: 13.12.2011

Jedině PROLUX zajistí expresní prohlídku vaší nemovitosti!

Co rozumíme expresní prohlídkou nemovitosti našich klientů?

Více anebo méně je překonané období, kdy realitní trh absorboval pestré spektrum různých typů nemovitostí za nereálné ceny. O stávajícím převisu nabídky nemovitostí s nereálnými tržními cenami (přehnaným očekáváním prodávajících) na realitním trhu jsme se již v předchozích článcích zmiňovali. Stejně tak jsme se zmiňovali o skutečnosti, že právě cena (dále take zejména lokalita a infrastuktura, technický stav, stáří a opotřebení) stále hraje klíčovou roli při rozhodování kupujících a při cenových jednání kupující stále častěji vyžadují individuální slevy z ceny konkrétní nemovitosti, resp. stanovení její reálné a obchodovatelné výše v místě a čase.

Klientům PROLUX poskytujeme od prvotního okamžiku spolupráce bezplatné označení „NA PRODEJ“, které pro všechny zájemce viditelně a zcela bezplatně umisťujeme na nemovitost našich klientů. Z praxe vyplývá, že někteří zákazníci vítají naši snahu tímto doprovodným a velmi účinným způsobem okamžitě a od prvního okamžiku spolupráce s námi, podpořit prodej jejich nemovitosti. Není výjimkou, že majitelé mnohdy požadují variantní označení ze všech dostupných a viditelných stran nemovitosti, na což je každý náš obchodník připraven (ať již textilními, samolepícími či samolepícími poutači s kovovým podkladem – dle povahy nemovitosti). V tomto případě velmi ochotně vyhovíme a bezplatné poutače okamžitě poskytneme. Vzniká tak efekt okamžité podpory prodeje nemovitosti nabízejícího klienta, který je v některých případech natolik účinný, že zajistí zájemce o koupi ještě před zveřejněním nemovitosti na našich portálech a spolupracujících realitních serverech www.prolux.cz, www.ereality.cz, www.realitymix.cz, www.hyperreality.cz, www.sreality.cz a www.nabidka-prolux.czwww.nemovitosti-prolux.cz nebo na www.reality-prolux.cz.

Důsledkem této situace je zajištění tzv. expresní prohlídky prostřednictvím prodejního centra PROLUX, kdy je termín prohlídky po reakci zájemce o koupi předmětné nemovitosti sjednán obratem. Samozřejmě může nastat i situace, kdy nás majitel nemovitosti informuje při nezbytné součinnosti o tom, že byl osloven zájemcem, který procházel, projížděl v důsledku profesionálního označení své nemovitosti….. Koordinátoři obchodu prodejního centra naší firmy následně koordinují poptávajícího a nabízejícího s tím, že jsou vypracovány nezbytné smluvní dokumenty s využitím našeho profesionálního realitního systému. Expresní prohlídka pak ihned po označení nemovitosti zavádí prvek, kterým je při správně stanovené nabídkové hodnotě nemovitosti uhrazena reálná tržní cena a nemovitost okamžitě odprodána, což obě strany “obchodu” oprávněně očekávají a pro profesionální realitní společnosti by mělo být samozřejmostí.

Uskutečnit s vámi co nejrychlejší prodej, popř. uspokojit promptním nákupem nemovitosti poptávajícího klienta je poslání všech členů profesionálního týmu PROLUX Consulting Int. s.r.o. Vnímáme totiž částečné posílení kupní síly kupujících vlivem výhodných hypoték a konkrétních projektů bankovních ústavů a jsme připraveni vám s vaším prodejem/ nákupem nemovitosti pomoci. Za zamyšlení rovněž stojí postavení nájemců bytů a oprávněných obav z deregulace nájemného. Mnoho lidí se snažilo nahradit "nejistý" pronájem pořízením vlastního bydlení. Vyhledejte si svoji nemovitost např. na www.prolux.cz, www.ereality.cz a www.nabidka-prolux.cz, www.nemovitosti-prolux.cz nebo na www.reality-prolux.cz, nový prvek realitního trhu a produkt naší společnosti – expresní prohlídka vám umožní vaši nemovitost ihned shlédnout!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.