Prodávající chtějí prodat, ne experimentovat !

Datum: 13.12.2011

Prodávající chtějí prodat, ne experimentovat !

RK PROLUX získává nové klienty se zájmem zviditelnit své nemovitosti nad ostatní konkurenční nabídky díky umístění velice účinných poutačů "NA PRODEJ" na prodávaných nemovitostech. Jak se ukázalo, tato prezentace nemovitostí přímo v ulicích měst a obcí je jedním z nejefektivnějších prodejních nástrojů, což potvrzuje realitní trh v USA, kde je takto označeno téměř 100% nabízených nemovitostí. Nárůst počtu pozitivních referencí spokojenosti klientů je odrazem soustavné práce na profesionalizaci zaměstnanců. Jak je patrné z pravidelně vyhodnocovaných referencí našich klientů, zájem o naše služby díky jejich spokojenosti stále stoupá.

RK PROLUX získává nové klienty se zájmem zviditelnit své nemovitosti nad ostatní konkurenční nabídky díky umístění velice účinných poutačů "NA PRODEJ" na prodávaných nemovitostech. Jak se ukázalo, tato prezentace nemovitostí přímo v ulicích měst a obcí je jedním z nejefektivnějších prodejních nástrojů, což potvrzuje realitní trh v USA, kde je takto označeno téměř 100% nabízených nemovitostí. Nárůst počtu pozitivních referencí spokojenosti klientů je odrazem soustavné práce na profesionalizaci zaměstnanců. Jak je patrné z pravidelně vyhodnocovaných referencí našich klientů, zájem o naše služby díky jejich spokojenosti stále stoupá.

Realitní trh zaznamenává oživení díky prodejům tzv. "zdravých" nemovitostí za odpovídající reálné tržní ceny v principu fungování nabídky a poptávky. Ostatní nemovitosti, které jsou nabízeny v cenách předešlých let, si na své kupce budou muset počkat až do okamžiku, než se jejich ceny přizpůsobí současné poptávce.

Dále registrujeme pokračující příliv klientů, kteří do dnešního dne nedokázali za předešlé pomoci RK své nemovitosti prodat a upřednostňují, tak své nemovitosti nabídnout prostřednictvím nás přímo aktuálním zájemcům, kterých evidujeme v ČR na několik tisíc.

Efektivní veřejnou prezentací nemovitostí za využití propracovaného prodejního systému s umístěním velice účinného poutače "NA PRODEJ" a dosažením realných tržních cen dosahujeme vysokých počtů prodaných nemovitostí. RK PROLUX umožňuje spolupráci na prodeji nemovitostí ve své nabídce i ostatním RK v rámci Asociace Spolupracujích RK & Makléřů (asrkm.cz) což je pro prodávající velice duležité pokud chtějí dosáhnout rychlého prodeje.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.