Reálná tržní cena nemovitosti a profesionální služby PROLUX zajistí rychlý prodej

Datum: 13.12.2011

Reálná tržní cena nemovitosti a profesionální služby PROLUX zajistí rychlý prodej

Přestože predikujeme v nadcházejícím období mírné posunutí realitního trhu z recese a částečné oživení realitních obchodů, nárůst cen starších typů nemovitostí a nemovitostí vůbec neočekáváme.

Posouzení situace současného realitního trhu není příliš složitou disciplinou. Pohledem na nabídkami přeplněné realitní servery i laik postřehne desetitíce nemovitostí a pozemků různých úrovní a typů, různých technických stavů a bonit. Každý z nás má možnost postřehnout, že mnohdy jedna nemovitost je nabízena vlastníkem a několika realitními kancelářemi, vždy za různé nabídkové ceny, s různými popisy. Detailní znalost realitních makléřů o těchto nemovitostech, schopnost reagovat na poptávky klientů, sjednat a zkoordinovat prohlídky, aktivně vyhledávat reálnou tržní cenu nemovitosti, pokud není nemovitost (zakázka) pod systémovým dohledem příslušných odborných středisek realitní kanceláře je pak téměř nemožná.

Právě odborné stanovení nabídkové hodnoty vaší nemovitosti vychází při počátku spolupráce s námi, z erudice a odborného odhadu specialisty naší společnosti. Stejně, jako znalec z příslušného oboru, stanoví náš odborník na základě popisu příslušného realitního asistenta hodnotu nemovitosti. Nicméně není pravdou, že tržní cena je dána úsudkem těchto odborníků, či kubaturou obestavěného prostoru, výší vaší investice nebo zvláštní oblibou vaší nemovitosti. Cena je chápána jako nejkoncentrovanější podoba tržního prostředí. Vyjevuje vztahy mezi nabídkou a poptávkou a tvoří východisko a základ hodnocení, které provádí tržní subjekty strany poptávky i nabídky.

Pomocí úsilí jednotlivých oddělení prodejního centra naší firmy a s využitím našeho profesionálního realitního systému aktivně vyhledáváme po celou dobu platnosti našeho smluvního vztahu reálnou tržní cenu v závislosti na oslovení a reakcích zájemců o vaši nemovitost, bezplatně zaregistrovaných do našeho realitního systému. Tito zájemci totiž definují ochotu uhradit bez nátlaku a v celé výši v daném místě a čase prodejní cenu vaší nemovitosti. Reálná tržní cena vaší nemovitosti v kombinaci s viditelným označením vaší nemovitosti a ostatními vyspělými realitními produkty je zárukou okamžitého prodeje vaší nemovitosti. V případě, že je vaše představa o ceně nemovitosti vyšší a budete požadovat její respektování, budou zpravidla vyšší i náklady, vyplývající z titulu vlastnictví vaší nemovitosti, delší bude i doba nabídkového řízení. Nepřiměřená cena nemovitosti pak nutí námi oslovené zájemce o koupi vyhledávat nemovitosti jiné a může působit z vašeho pohledu i kontraproduktivně, neboť tito si v naší nabídce naleznou nemovitost jinou a koupi za reálnou prodejní cenu uskuteční téměř okamžitě. Výjimkou nejsou uskutečněné prodeje, kdy na základě označení zájemce reaguje ještě před zpracováním nabídky pro veřejně dostupnou část.

Stejně tak vyjadřujeme zájemcům o koupi nemovitosti naši snahu, nabízet nemovitosti v úrovních reálných tržních cen. Výběr z naší nabídky na www.prolux.cz, www.ereality.cz, www.realitymix.cz, www.hyperreality.cz, www.sreality.cz a www.nabidka-prolux.czwww.nemovitosti-prolux.cz nebo www.reality-prolux.cz, vás o tom přesvědčí.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.