Zaměstnanecký poměr ? Další konkurenční výhoda PROLUX

Datum: 13.12.2011

Zaměstnanecký poměr ? Další konkurenční výhoda PROLUX

Telefonujete-li s naším call centrem, navštíví-li vás náš oblastním referent, sjednáváte si termín prohlídky nebo rezervace Vaší nemovitosti, podpis kupní či rezervační smlouvy? Pak komunikujete se zaměstnancem PROLUX, pracujícím na hlavní pracovní poměr.

Telefonujete-li s naším call centrem, navštíví-li vás náš oblastním referent, sjednáváte si termín prohlídky nebo rezervace Vaší nemovitosti, podpis kupní či rezervační smlouvy? Pak komunikujete se zaměstnancem PROLUX, pracujícím na hlavní pracovní poměr.... Již od počátku existence PROLUX se snažíme nacházet vhodnější cesty a uspokojovat tím stále rostoucí potřeby a požadavky našich klientů a obchodních partnerů. Hledáme nové možnosti i produkty a náš přístup k poskytovaným realitním službám budujeme na základě mnohaletých zkušeností, stejně tak jako vývoj našeho profesionálního realitního systému. Protože největší vliv na realizaci naší strategie vedle neustálého vývoje a zdokonalování realitního systému mají naši zaměstnanci, je důležité, abychom je při naší koncentraci na prioritu v našem podnikání – očekávání zákazníků, obklopili kvalitními podmínkami pro práci.

Kvalitativním posunem ve vztahu k zákazníkům je poskytování realitních služeb profesionálním týmem zaměstnanců. Přešli jsme tak na model, kterým jsme odlišeni jednoznačně od konkurence, která spolupracuje převážně s OSVČ a drobnými podnikateli. Jedná se o model nákladný z pohledu zaměstnavatele, nicméně umožňující výběr kvalitních person, hledajících práci u stabilní a dynamické společnosti v hlavním pracovním poměru. Vysoce kvalifikovaní, spolehliví a loajální zaměstnanci a silná kultura firmy jsou základem každé činnosti pro naše zákazníky. Spokojený zákazník a každoročně vysoký objem prodaných nemovitostí je základní a nejdůležitější hodnotou PROLUX.

V rámci našeho úspěšného celorepublikového tažení napříč realitním trhem a naplňování domén např. www.nabidka-prolux.czwww.nemovitosti-prolux.cz nebo www.reality-prolux.cz poptáváme stále další a další nadšené uchazeče (např. na www.prolux.cz) o zaměstnanecké pozice, zejména pak pro pozice realitních asistentů a zaměstnanců prodejního centra společnosti, kterým nabízíme práci na hlavní pracovní poměr. Jen takto se dá budovat kvalitativně vyspělý tým, sloužící našim klientům jako nástroj pro dosahování jejich cílů, tedy okamžitých prodejů nemovitostí při správně stanovené reálné tržní ceně. Abychom byli schopni realizovat strategii konkurenceschopného růstu PROLUX, potřebujeme zaměstnance, kteří jsou odpovědní, loajální a starají se o vysokou kvalitu našich realitních služeb. Tito nadšení lidé jsou námi neustále poptáváni a mají připravené maximální zázemí společnosti od bezplatného vstupního školení, přes možnost využívání firemního majetku proto, aby byl každý zákazník a klient maximálně profesionálně obsloužen.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.