PROLUX získává nové klienty

Datum: 11.12.2011

Nárůst počtu pozitivních referencí spokojenosti klientů je odrazem soustavné práce a profesionalizace zaměstnanců.

Nárůst počtu pozitivních referencí spokojenosti klientů je odrazem soustavné práce a profesionalizace zaměstnanců.

Jak je patrné z pravidelně vyhodnocovaných referenčních listů jednotlivých zaměstnanců - realitních referentů, kteří denně celorepublikově pokrývají potřeby zákazníků (reference viz. nemovitosti.prolux.cz), absolvovanými schůzkami s nimi, zájem o naše služby stále roste a spokojenost zákazníků stoupá.

Těžko lze však hovořit o oživení realitního trhu, který je v současné době schopen absorbce pouze „zdravých“ nemovitostí za odpovídající reálné tržní ceny v principu fungování nabídky a poptávky po nich, resp. „pronásledované nabídky poptávkou“ po dané nemovitosti či po správném realitním servisu.

Registrujeme pokračující příliv klientů konkurenčních realitních kanceláří, které neposkytly klientům profesionální realitní servis a nedokázaly vhodně marketingově podpořit prodej nemovitosti. Poměrně malý realitní trh ČR je přesycen „panelákovými makléři“, kteří klientům neposkytují vůbec nic, vyjma astronomických očekávání výnosů z prodejů a příslibů nereálných rychlostí samotných transakcí, nově klamavě zaváděných pojmů „nezávazných smluv“. Více ani pro absenci znalostí, potřebného kapitálu, trvale udržitelného rozvoje služeb klientům a vlastního zázemí prodejního systému, poskytnout nemůhou. Klient poté přichází do PROLUX a ihned v úvodu hovoří svém negativním poznatku a zkušenosti z předchozích kanceláří - o nereálném očekávání, zdržení celé transakce, způsobení dalších finančních ztrát a mnohdy i existenčních problémů.

Transparentní prezentací (mnohdy i ukázkou) podpory prodeje a profesionálního prodejního systému, okamžitým bezplatným označením nemovitosti barevným poutačem „NA PRODEJ“, při reálné tržní ceně nabízené nemovitosti a zejména přesnými počty prodejů letošního roku, získáváme další okresy, města, obce, další spokojené klienty naší Společnosti. Toto jsou výsledky tvrdé a poctivé práce týmu RK PROLUX a všech našich kooperujících kolegů-odborníků, spolupracujících při prodeji nemovitostí našich klientů v rámci Asociace Spolupracujích RK&Makléřů (asrkm.cz).

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.