PODPORA PRODEJE a současný realitní trh

Datum: 11.12.2011

Stav a budoucí trend českého realitního trhu je zřejmý. Nejrychleji prodejné z pohledu podpory prodeje jsou nemovitosti, označené poutači na prodej, které upoutají pozornost poptávajících a mají nastavenu reálnou tržní cenu. Trend podporovat prodej nemovitostí klientů z řad ekonomicky silnějších RK od počátku podpisu smlouvy o podpoře prodeje zrychluje tempo prodeje a maximalizuje ceny. Klient, který získává přístup ke své nabídce, může svoji nabídkovou cenu porovnávat v rámci srovnatelných nemovitostí ostatních realitních portálů, cenu ihned přizpůsobovat a ke zjištěné reálné tržní ceně takto přispět, čímž celý případ akceleruje. V

Stav a budoucí trend českého realitního trhu je zřejmý. Nejrychleji prodejné z pohledu podpory prodeje jsou nemovitosti, označené poutači na prodej, které upoutají pozornost poptávajících a mají nastavenu reálnou tržní cenu. Trend podporovat prodej nemovitostí klientů z řad ekonomicky silnějších RK od počátku podpisu smlouvy o podpoře prodeje zrychluje tempo prodeje a maximalizuje ceny. Klient, který získává přístup ke své nabídce, může svoji nabídkovou cenu porovnávat v rámci srovnatelných nemovitostí ostatních realitních portálů, cenu ihned přizpůsobovat a ke zjištěné reálné tržní ceně takto přispět, čímž celý případ akceleruje. Vzdálený klientský přístup (prostřednictvím internetu, počítačů, mobilů) a dosažitelnost veřejně dostupných informací o vlastnících nemovitostí a jejich adresách je současný i budoucí trend, reálný odraz dnešní doby, brzy základní gramotnost klientů a základní služba dnešní realitní kanceláře, poskytující podporu prodeje. Podpora prodeje tak doslova válcuje zprostředkovatele a jejich zastaralý a celosvětově překonaný systém zprostředkování prodeje a „utajování informací“. Pro tyto zprostředkovatele je systém podpory prodeje nemovitostí věcí neuvažovatelnou a nepřijatelnou, systémově nezvládnutelnou a finančně nákladnou, bohužel na úkor klientů a na úkor celého realitního trhu. Mnohým RK v České republice tak ujíždí evidentně vlak, svoji pověst přikrývají počty svých poboček, počty (pozn. nevýhradně) nabízených nemovitostí, počty virtuálních makléřů - pouze málokde zjistíte počty skutečně realizovaných prodejů. Naproti tomu RK, které pracující v systému podpory prodeje nemovitostí a pozemků klientů využívají kromě výše uvedeného profesionálních databází zájemců o koupi nemovitosti dle regionů a okresů, a v kombinaci s kvalitativně vyspělou prezentací na realitních portálech dochází při reálné ceně a kvalitní podpoře prodeje nemovitosti k okamžitým prohlídkám zájemců (oproti cenám nereálným, neoznačeným nemovitostem často s bezesmluvním základem, který RK nezaručuje nárok na její odměnu, tedy celému systému zprostředkování). Současným trendem jsou tedy maximální investice RK do podpory prodeje nemovitostí vlastních klientů a od prvního okamžiku sjednání konktraktu poskytování klientovi služby, odpovídající současnému informačnímu věku (dostupnost informací a jejich sdílení, on-line nepřetržitý klientský servis atp., on-line připomínkování smluvních dokumentů atp.). Při podpoře prodeje nemovitostí samozřejmě fungovat v rámci registrované Asociace spolupracujících realitních kanceláří a makléřů, např. ASRKM. Z pohledu klientů tedy nahradit zkostnatělé zprostředkování prodeje a pustit se pro mnohé RK do bolestivé inovace, spočívající v podpoře prodeje a poskytování odpovídajících služeb našim klientům. Myslím, že platící a seriózní klient si tuto službu rozhodně zaslouží. Zdroj: www.asrkm.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.