Zvýšený zájem o práci s námi

Datum: 03.12.2011

Zvýšené počty probíhajících prohlídek, rezervací a uskutečněných prodejů, neustále zvyšující se počet žádostí o informativní schůzky s našimi oblastními referenty a realitními asistenty, zájem o franchisové licence, celorepublikový nárůst počtu uchazečů o zaměstnanecký poměr a práci v naší společnosti – to je obraz posledních dní.

Prvotní bezplatnou podporou naší společnosti všem nabízejícím vlastníkům nemovitostí a pozemků, kteří jsou našimi klienty, je poskytnutí bezplatného označení NA PRODEJ, jednoznačně informujícího poptávající veřejnost o prodeji vaší nemovitosti. Profesionální prezentace vaší nemovitosti na realitních portálech www.prolux.cz, www.ereality.cz, www.realitymix.cz, www.hyperreality.cz, www.sreality.cz a www.nabidka-prolux.cz, www.nemovitosti-prolux.cz nebo www.reality-prolux.cz, přímé oslovení veřejnosti, poptávající koupi nemovitosti v téměř každém okresu naší republiky – registrovaných bezplatně naším systémem, práce koordinátorů obchodů a zaměstnanců prodejního centra je pouze nepatrným výčtem profesionálního přístupu ke každé ze zakázek naší společnosti. Doslova příval zájemců o prohlídky, zaznamenaný naší společností je jasným signálem zájmu poptávajících o fyzické prohlídky a následných okamžitých prodejů nemovitostí našich klientů při reálné tržní ceně nemovitosti. Není důvod, proč řádně majetko-právně prověřenou, označenou, profesionálně popsanou a zdokumentovanou nemovitost neprodat. Důsledkem zvýšeného zájmu poptávajících klientů rozšiřujeme zaměstnanecké pozice realitních asistentů, koordinátorů obchodů, zaměstnanců prodejního centra společnosti. Řada zájemců o tyto pozice přichází od konkurenčních kanceláří, jejichž další působení na klientsky náročném realitním trhu je nejisté. Mnozí uchazeči rázným způsobem mění své dosavadní oborové působení a po absolvování bezplatného školení, praktických ukázkách a předání firemního majetku se stávají řádnými a platnými zaměstnanci naší firmy. Zájem o franchisové licence je odrazem skutečnosti a zjištění, co je obsahem tohoto typu podnikání. S nákupem franchisové licence nepořizujete pouze zvučné textové a obrazové (kombinované) logo, ale získáváte kromě dalších výhod I franchisový manuál jednotlivých pracovních pozic, grafický manuál, startovací reklamní balíček a podporu celé franchisové centrály. Proč se nestat úspěšným podnikatelem a nepracovat v profesionálním realitním systému?

zdroj:  www. prolux.cz 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.