Rozhodl jsem se prodat nemovitost

Datum: 03.12.2011

Řada vlastníků nemovitostí řeší prodej své nemovitosti v prvopočátku samostatně….. Při snaze zjistit, jaký podíl při prodeji nemovitostí a pozemků zaujímají “prvopočáteční samoprodejci” z celkového objemu započatých transakcí jsme v podmínkách ČR nepochodili. V Čechách prostě takové statistiky nebyly dohledány. Nicméně vysoký podíl těchto prodávajících po nějaké době neúspěšného a neprofesionálního nabídkového řízení obrací na realitní kancelář. Odhadujeme kvalifikovaným odhadem, že se jedná o více než 70% vlastníků nemovitostí (dle prestižního ekonomického listu Wall Street Journal je tento podíl až 80%). Schválně ….. prodávali jste někdy v životě nějakou nemovitost či pozemek? Jak dlouho jste prováděli samostatně a možná ne zcela profesionálně nabídkové řízení, kolik zájemců o koupi jste dokázali oslovit v rychlém sledu, kolik z nich bylo skutečnými kupci, jak jste svoji nemovitost označili, kdo a za jakých podmínek vám poskytl právní servis při přípravě smluv rezervačních či kupních? Otázek, které si běžný vlastník nemovitosti může dodatečně položit je opravdu pestrá škála. Realizovali jste finálně transakci? Dostali jste své peníze? Neprodali jste nemovitost pod cenou? Stále ještě neúspěšně nabízíte? PROLUX Consulting Int. s.r.o., jako člen Asociace spolupracujících realitních kanceláří a makléřů (www.asrkm.cz) je připraven vás podpořit při řešení jakéhokoliv problému. Call centrum jsou připraveno zajistit do několika hodin informativní schůzku pro prověření majetko-právního stavu vaší nemovitosti, pořízení nezbytné fotodokumentace. Vaše nemovitost bude bezplatně označena poutačem na prodej, využita bude databáze poptávajících klientů pro okamžité předložení nabídky. Odbornou konzultací bude stanovena počáteční nabídková cena vaší nemovitosti a vaše nemovitost bude s odborným popisem a profesionální fotodokumentací umístěna na přední realitní servery. V případě stanovení reálné tržní ceny je expresně domluvena prohlídka se zájemci, připraven právní servis, zajištěna kupní cena. Výhradní typ kontraktu umožňuje spolupráci napříč celým realitním trhem, což znamená, že v rámci jedné odměny pro RK, pracuje několik realitních kanceláří a makléřů. Není to sen, je to realita….. Zdroj: www.domy-prolux.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.