Správné podávání piva

Datum: 12.09.2011

Pořádáte večírek, oslavu nebo posezení s přáteli? K těmto společenským událostem neodmyslitelně patří také alkohol. Češi jsou dle statistik největšími konzumenty chmelového moku, proto ani ten by na vaší párty neměl chybět. Chcete-li však své přátele či známé pohostit tímto lahodným mokem, je nutné si pořídit také výčepní zařízení, chladící technika pak zajistí správnou teplotu piva.

Výčepní technika je poměrně drahou záležitostí, proto je výhodnější zvolit variantu jejího zapůjčení na potřebný počet dní. Cena za zapůjčení je, v porovnání s pořizovací cenou nového zařízení, velmi nízká. Staňte se dobrým hostitelem a dopřejte svým kamarádům a známým profesionálně servírovaný lahodný chmelový mok.

Výčepní technika, chladící technika, výčepní zařízení, to vše a mnohem více naleznete na internetových stránkách www.pivnichladice.cz, kde nakoupíte veškeré zboží za výhodné ceny přímo z pohodlí vašeho domova.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.