Zdravá zelenina

Datum: 23.08.2011

Bio potraviny a zdravý životní styl jsou v současné době velmi diskutovanými tématy. Chuť domácí zeleniny je v mnoha případech velmi odlišná od chutě produktů, které zakoupíte v supermarketech. Chcete si i vy vypěstovat vlastní „zdravou“ zeleninu? V případě, že bydlíte v bytě, můžete zeleninu pěstovat v truhlících na balkóně či za oknem. Vlastníte pozemek? Fóliovník je jasnou volbou. Můžete si pořídit fóliovník v různých velikostech dle vašich požadavků.

Vaše vlastní vypěstovaná zelenina bude levnější a především také chutnější než zakoupená a budete přesně vědět, jaké prostředky a přípravky jste při pěstování použili. Fóliovník, stínovací systém, stínovka, fóliové tunely, mostové závlahy, zahradnické stoly a mnohé další nabízí například společnost www.konstrukceschwarz.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.