Dětský pokoj – součást výchovy

Datum: 21.07.2011

Zařizujete pokoj pro svou dceru či syna? Je důležité mu věnovat nemalou pozornost, neboť je to prostor, ve kterém si děti hrají, spí a učí se. Dětský nábytek i barvy, které se v dětském pokoji vyskytují, ovlivňují vývoj dítěte. Důležitou roli hraje také umístění dětského pokoje. Nejlepší je, když je dětský pokoj orientován na východ, jihovýchod nebo západ.

Dětský nábytek by měl být nejen esteticky příjemný, ale také praktický pro vaše děti. Především barvy ovlivňují psychiku dětí i jejich energii. Například pro zklidnění dítěte použijte méně zářivé barvy a především se vyhněte červené. Dle provedených výzkumů je nejvhodnější barvou pro dětský pokoj kombinace zeleno-modré.

Kvalitní dětský nábytek, komody a veškerý jiný nábytek naleznete například v internetovém obchodě www.promarknabytek.cz, kde nakoupíte veškeré zboží za výhodné ceny.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.