Oblíbené dárky k narozeninám, svátku i vánoční dárky

Datum: 08.07.2011

Také řešíte pravidelně problém s dárky? Nevíte co vhodného vybrat, čím překvapit Vaší přítelkyni, babičku, kolegyni z práce? A co teprve dárky pro muže! I ty jsou pro mnoho žen problémem.

Pro milovníky relaxace doporučujeme horké lávové kameny

O co se jedná? Ještě jste o nich neslyšeli? Horké lávové kameny využívají teplo, které do sebe kameny absorbují k relaxační termo-masáži. Tato masáž se rychle rozšiřuje po všech světových lázních a její obliba stále stoupá. Kameny, kterých je v sáčku 9 kusů a jsou různých velikostí, se vloží do hrnce s horkou vodou. Kameny se po chvíli vloží do ručníku a osuší. Jsou pak připraveny k masáži například s pomocí esenciálních olejů, která je pravým balzámem pro tělo i duši. Můžete také střídat masáž chladnými a teplými kameny. Masáž horkými lávovými kameny zlepšuje krevní oběh, pomáhá od bolesti svalů, uvolňuje jejich napětí. Odbourává stres, napětí, nespavost a deprese. Snižuje bolesti zad a kloubů.

Masáž je možné aplikovat nejen na záda, ale také na ramena, chodidla, paže a dlaně.

 

Pro romantiky představujeme dárkový certifikát Pojmenuj si – daruj hvězdu

 Díky certifikátu Pojmenuj si hvězdu získáte možnost pojmenovat jednu z bezejmenných hvězd na noční obloze. Je jedno jaké jméno zvolíte, každopádně toto jméno bude zapsáno v The British Library.

Můžete si zvolit dvě možnosti... Jméno vyberete sami (například zvolíte jméno Vaší partnerky), a toto jméno pro Vaší hvězdu zaregistrujete. Doporučujeme registraci po internetu, je to nejrychlejší varianta. Přibližně do 3 týdnů od registrace Vám bude doručen z The British Library ceritifikát potvrzující publikování Vámi zvoleného jméno. Pokud tolik času nemáte, je v přiložen také menší certifikát, na který můžete vybrané jméno zapsat. Druhou variantou je pak možnost nechat pojmenování hvězdy přímo na obdarovaném. Tento dárek si získává stále více příznivců a jedná se o opravdu netradiční dárek, kterým rozhodně překvapíte.

 

A co pro ostatní?

Dárků je opravdu nepřeberné množství. Pro vyznavače různých párty domácích i zahradních doporučujeme ledové panáky včetně praktického tácku, praktický samochladící půllitr nebo alkoholovou ruletu. Se všemi těmito dárky bude Vaše párty opravdu nezapomenutelná.

Dalším oblíbeným dárkem je magnetická stavebnice Neocube. Neocube to je 216 neodymových kuliček, což jsou velmi silné magnety. Po chvilce zjistíte, že s těmito magnetickými kuličkami dokážete vytvořti nepřeberné množství různých tvarů a navíc si u hraní procvičíte a protáhnete prsty.

Pro zamilované nebo hravé páry doporučejeme stolní hry Kámasútra, Cesta manželstvím nebo Rozkoš, případně si můžete hrátky zpestřit plyšovými pouty, čokoládou na tělo anebo zahrát si s Kostky lásky.

Stále nevíte? Podívejte se do našeho e-shopu www.sperky-darecky.cz a určitě naleznete ten pravý dárek pro oslavence

 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.