Pro registraci na veletrh CIIE 2019 zbývají pouhé dva týdny

Datum: 13.09.2019
Šanghaj 13. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Konečný termín pro registraci profesionálních návštěvníků k účasti na letošním Čínském mezinárodním trhu dovozu (CIIE) připadá na 30. září. Osoby, které se chtějí zúčastnit akce, by se měly zaregistrovat online, protože...
Šanghaj 13. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Konečný termín pro registraci profesionálních návštěvníků k účasti na letošním Čínském mezinárodním trhu dovozu (CIIE) připadá na 30. září. Osoby, které se chtějí zúčastnit akce, by se měly zaregistrovat online, protože výstava nebude podle kanceláře veletrhu CIIE, jednoho z organizátorů akce, přijímat registrace na místě. Každoroční veletrh, který byl zahájen v roce 2018, je první světovou výstavou na národní úrovni, která se zaměřuje výhradně na dovoz, a bude se konat od 5. do 10. listopadu v Národním výstavním a kongresovém centru (Šanghaj). Loňský veletrh významně podpořil propagaci mezinárodního obchodu, hodnota transakcí a zamýšlených obchodů překročila 57,8 miliardy USD. Letošní obchodní výstava má být rozdělena do sedmi sektorů, které zahrnují průmyslová odvětví včetně automobilů, výrobního zařízení, potravin a zemědělství, zdravotnického vybavení a spotřebního zboží. Své výrobky a služby plánuje předvést více než 3 000 zahraničních vystavovatelů. Letos by měla být zahrnuta také technologie autonomního řízení vozidel a péče o seniory, přičemž celková obchodní výstavní plocha přesahuje 300 000 metrů čtverečních. CIIE je daleko více než jen pouhý veletrh. Mnoho vystavovatelů z loňského roku zdůrazňuje, jak jim pomohl navázat kontakt s novými obchodními partnery, získat expozici pro své výrobky a zlepšit porozumění čínskému trhu. Své průmyslové a investiční prostředí v letošních specializovaných pavilonech představí více než 60 zemí. Mezinárodní ekonomické fórum v Chung-čchiao se bude také konat s vedoucími představiteli globálního obchodu, politickými hodnostáři a renomovanými akademiky, kteří budou sdílet své poznatky v oblastech, jako je umělá inteligence, elektronický obchod a reforma organizace WTO. V loňském roce se šestidenní akce zúčastnilo více než 800 000 návštěvníků, včetně odběratelů z velkých obchodních misí v celé Číně. Mediální pokrytí této akce poskytlo přibližně 4 100 novinářů z 65 zemí a regionů. Kromě čínských odběratelů je tato akce otevřena také zástupcům zahraničních firem, vládních resortů a veřejných institucí. Chcete-li se zaregistrovat, navštivte webové stránky www.ciie.org, v části „Obchodní výstava" (Business Exhibition) vyberte možnost „Registrace odběratelů" (Buyer Registration), vyplňte informace o své organizaci s údaji o účastnících a poté zašlete ke schválení. Máte-li dotazy ohledně registrace, kontaktujte regionální odborníky kanceláře veletrhu CIIE.
Evropa:
Pan Gu ZuojunTel: +86-21-67008984E-mail: gzj@ ciie.org
Hongkong, Macao a Tchaj-wan:
Pan Lu NaianTel: +86-21-67008949E-mail: lna@ciie.org
Asie (kromě Hongkongu, Macaa a Tchaj-wanu):
Paní Wang YaliTel: +86-21-67008517E-mail: wyl@ciie.org
Amerika:
Paní Zhang ZhiyiTel: +86-21-67008529E-mail: zzy@ciie.org
Oceánie a Afrika:
Paní Zhang ShuyaTel: +86-21-39796225E-mail: zhangsy@ciie.org
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/974772/The_National_Exhibition_and_Convention_Center.jpg KONTAKT: Liu Xiang, +86-20-8926-8255, 1014734924@qq.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.