Party stany, speciální stany a pagody

Datum: 28.07.2010

Diamant Expo je předním dodavatelem a pronajímatelem párty stanů a mobilních skladovacích prostor. Ať už se chystáte pořádat marketingový trh pod širým nebem, open air festival nebo dočasně přesunout vaše sklady, neváhejte se obrátit na Diamant Expo.

Oblast působnosti společnosti Diamant Expo je široká a zastřešuje vše od výstavnictví, skladových a průmyslových prostor až po firemní večírky. Velice oblíbené a žádané jsou párty stany a pagody, které je možné využít jako náhradní řešení pro zastřešení výstav, firemních i soukromých oslav, rautů, menších sportovních a nebo kulturních akcí. Díky profesionálnímu zpracování a použití kvalitních materiálů, můžeme v krátké době postavit reprezentativní a zcela jedinečné zastřešení Vaší akce.

Stavba párty stanu je časově nenáročná, přičemž velikost lze přizpůsobit aktuálním požadavkům klienta. Konstrukce jsou vyráběny v šířkách 3 - 10m a okapových výškách 2,30 a 3m. Samozřejmostí je pak propojení jednoho nebo více typů stanů, čímž můžeme docílit vysoce atraktivního vzhledu.

Velmi často se stane, že pro Vaše zaměstnance, obchodní partnery, podporu prodeje pořádáte firemní akci. Mobilní hala nebo párty stan Vám umožňí zůstat v místě Vaší firmy a využít atmosféry „domácího“ prostředí nebo naopak uspořádat nezapomenutelnou akci „na zelené louce“. Často se i stane, že místo, kde jste chtěli Vaši akci uspořádat je již zamluveno - i v tuto chvíli, jsou párty stany ideálním náhradním řešením.

Další variantu, kterou párty stany a mobilní haly nabízejí je rozšíření stávajících budov. Dají se vcelku bez potíží napojit na původní stavby a tím řeší zároveň i problém s nedostatkem prostoru pro všechny hosty, taneční plac, catering nebo kuchyni.

Společnosti si pronajímají velkokapacitní stany právě pro jejich variabilitu. Díky prostředí, kam stan umístíme, i díky dekoraci se každá akce pořádaná v mobilním stanu stává naprosto vyjímečnou. Ať už pořádáte konferenci, obchodní setkání, výstavu nebo promotion akci - výhodou je umístění mobilního stanu do prostředí, které dokáže dokonale naplnit téma pořádané akce. Právě různé typy, tvary a velikosti stanů, které mezi sebou můžete propojovat, dokáží oslovit každého. Ať hledáte klasiku nebo naprosto neotřelý nápad a inovaci.

Za zmínku stojí zcela jistě i možnost využití menšího stanu jako skladovacího prostoru během Vaší akce. Stan může stát samostatně nebo být napojen na stávající budovu a můžete ho využít jako skladovací prostor či kryté zázemí pro Váš promo tým. Častým způsobem je i postavení řady menších párty stanů, které lemují cestu a každý nabízí svérázný prostor a soukromí. Existuje skutečně zcela nepřeberné množství využití párty stanů a mobilních hal. Namátkou můžeme jmenovat například svatby, zahradní párty, propagační akce, narozeninové párty, plesy, výroční akce, výstavy, veletrhy, festivaly, venkovní prodej a podobně. S tím vším jsme připraveni Vám pomoci. Více informacích o párty stanech a pagodách naleznete na webu Diamant Expo.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.