Zakázkový potisk, vývoj tiskového SW a pronájem tiskárny

Datum: 28.07.2010

CardHouse zajišťuje zakázkový potisk plastových karet a štítků. Vyvíjí vlastní software pro potisk plastových karet a mimo běžného prodeje tiskáren plastových karet tyto přístroje i pronajímá.

Společnost CardHouse s.r.o. zajišťuje poradenství, dodání kompletních systémů tvorby plastových karet i jednotlivých komponent. Mezi běžně dostupné služby a řešení, které poskytujeme patří zakázkový potisk plastových karet, vývoj specializovaných aplikací pro tisk na plastové karty, projekty emise karet, bezpečná likvidace spotřebního materiálu, leasing a pronájem tiskáren.

Zakázková výroba plastových karet je vhodným nástrojem pro jednorázovou výrobu plastových karet nebo potisk štítků v případě, kdy se nevyplatí investice do vlastního zařízení. Zakázku můžete v takovém případě realizovat u nás. Zajistíme vám 100% výsledek, krátkou dodací lhůtu a dobrou cenu. Stačí jen vyplnit dotazník poptávka potisku na webu CardHouse. Pokud hledáte skutečně levnou formu výroby plastových karet, kontaktujte nás a my Vám pomůžeme vybrat optimální řešení.

Běžně dodávaný krabicový software často nepokrývá všechny potřeby konkrétních zákazníků pro jejich potřeby v oblasti tisku plastových karet. Náš tým specialistů je připraven Vám pomoci s řešením nestandardních nebo i velmi rozsáhlých požadavků na integraci tiskáren plastových karet do již fungujícího systému, vytvoření card managementu nebo tvorbu zcela nové aplikace šité na míru. Nabízíme Vám rosáhlé zkušenosti v oboru a zodpovědný přístup. Mezi naše významné reference v oblasti vývoje tiskových aplikací patří Česká Pojišťovna, Národní knihovna ČR, Jaderná Elektrárna Temelín, Vojenská zdravotní pojišťovna, Bosch Diesel, Škoda Auto, Zdravotní pojišťovna Metal-Aliance, Parlament ČR nebo Univerzita J.A. Komenského.

CardHouse přímo realizuje nebo se dodavatelsky podílí na různých "kartových" projektech. Díky týmu zkušených softwarových vývojářů nasazujme tiskárny plastových karet v libovolných aplikacích a systémech. Z původního záměru integrovat tiskárny plastových karet do již existujících kartových aplikací třetích stran (personální, docházkové, platební, věrnostní) vznikla nyní již ucelená řešení systémů produkce karet. Nabízíme realizaci kompletních desk-top pracovišt tvorby karet pro jednotková až milionová (u decentralizovaných řešení) množství vydaných plastových karet.

Jednou z nejžádanějších služeb vůbec je pronájem tiskárny plastových karet. Pokud pořádáte konferenci nebo společenskou událost, potřebujete tisknout karty pouze během několika dnů nebo se Vám prostě jinak nevyplatí pořízení vlastní tiskárny a přesto chcete karty tisknout ihned a bez čekání - pak je pronájem tou správnou volbou. Nabízíme Vám pronájem tiskárny včetně veškerého příslušenství, vhodného SW a digitálního fotoaparátu. Celé pracoviště Vám nainstalujeme a zaškolíme obsluhu přímo u Vás. Stejně jako u zakázkové výroby plastových karet, lze poptat i pronájem tiskárny jednoduše přímo na našem webu. Kromě kontaktních údajů však doporučujeme co možná nejdetailněji popsat i základní informace o daném projektu. Mezi ty nejdůležitější údaje patří zvolená varianta technologie plastové karty (obyčejný PVC karta bez čipu, karta s kontaktním čipem nebo karta s bezkontaktním čipem) a zda budou karty bez potisku nebo jde i o výrobu předtisku. Kromě tiskárny samotné si můžete pronajmout i zmíněný tiskový software, pokud nedisponujete vlastním a v případě potřeby i digitální fotoaparát. Navštivte stránky CardHouse a v sekci Služby a řešení se dozvíte více.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.