Nová kniha Zázračné České středohoří

Datum: 18.01.2018
Praha 18. ledna 2018 (PROTEXT) - Na konci loňského roku vyšla další výpravná publikace o Českém středohoří s názvem "Zázračné České středohoří" od autora Jiřího Svobody. Nová kniha volně navazuje na předchozí úspěšnou publikaci "Tajemství Českého středohoří"....
Praha 18. ledna 2018 (PROTEXT) - Na konci loňského roku vyšla další výpravná publikace o Českém středohoří s názvem "Zázračné České středohoří" od autora Jiřího Svobody. Nová kniha volně navazuje na předchozí úspěšnou publikaci "Tajemství Českého středohoří". Prostřednictvím více než tisíce fotografií a na téměř 450 stranách Jiří Svoboda zpracovává další fenomény této jedinečné krajiny. Pod názvem "Boží zahrádka" se ukrývá kapitola o botanických unikátech, nejrozsáhlejší kapitola popisuje památné stromy a nespočet přírodních i historických památek v jejich blízkosti. Neméně zajímavá je kapitola o pozoruhodných skalních útvarech, které jsou často opředeny pověstmi. Krajina je plná pravěkých památek, středověkých hradů a nerozluštěných záhad, najdeme zde smírčí kříže a památné kameny, církevní památky, zaniklé obce, utajená hluboká údolí se zurčícími vodopády i stepní vrcholy s nádhernými vyhlídkami. Závěrečná část knihy se věnuje objevu kamenožrouta středohorského. Ukázky knihy je možné si prohlédnout na www.zazracnestredohori.cz, kde lze knihu také objednat.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.