Akademický malíř a fotograf Radim Kořínek představuje novou značku MantArt

Datum: 14.06.2010

Akademický malíř a profesionální fotograf MgA., Mgr. Radim Kořínek představuje novou značku na poli profesionální fotografie s názvem MantArt.

Akademický malíř a profesionální fotograf MgA., Mgr. Radim Kořínek představuje novou značku na poli profesionální fotografie s názvem MantArt. Pozadí, kompozice či světlo není jen doplňkem, ale nedílnou součástí každého stlačení spouště fotoaparátu. Výtvarný pohled, zkušenosti s plátnem a barvami se nepochybně odrážejí v jeho jedinečném pohledu na fotografický záběr. Záměrem je ocitnout se alespoň na chvíli mimo realitu, mimo náš svět. Jednoduše „fotografie s duší malíře“.

Portfolio jednotlivých témat jsou k nahlédnutí na internetové stránce www.radimkorinek.com

 

___________________________________________________________________

 

MgA., Mgr. Radim Kořínek se narodil v r. 1973 v Českých Budějovicích. Vystudoval Pedagogickou fakultu Jihočeské university a následně obor malířství na Akademii výtvarných umění v Praze. Je členem výtvarné skupiny Kosa a kontroverzního uměleckého sdružení Rafani. Momentálně je zakladatelem studia MantArt neboli „fotografie s duší malíře“. V portfoliu jeho tvorby lze nalézt olejomalby, kresbu a fotografie různého tématu od portrétu až po glamour či akty. Portfolio tvorby naleznete na www.radimkorinek.com 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.