Super Ball 2016 Mistrovství světa ve Freestyle Fotbalu

Datum: 17.08.2016
Liberec 17. srpna (PROTEXT) - Přes 250 nejlepších hráčů z celého světa ukážou svoje umění přímo v srdci Evropy. Nejšílenější triky, kreace a množství úctyhodných výkonů s použitím pouhého fotbalového míče. To vše bude k vidění v srpnu v Liberci. Každý, co kdy něco...
Liberec 17. srpna (PROTEXT) - Přes 250 nejlepších hráčů z celého světa ukážou svoje umění přímo v srdci Evropy. Nejšílenější triky, kreace a množství úctyhodných výkonů s použitím pouhého fotbalového míče. To vše bude k vidění v srpnu v Liberci. Každý, co kdy něco v rozvoji Freestyle Fotbalu znamenal, bude sdílet své dovednosti se všemi přítomnými. Super Ball 2016 navazuje na předchozí ročníky a je celosvětovou federací F3 považován za nejprestižnější turnaj pro celosvětovou komunitu. Profesionální porota sestavená z legend tohoto sportu, nejlepší světoví hráči a větší počet soutěžních disciplín tvoří unikátní charakter celého turnaje. Otevřené mistrovství světa bude trvat čtyři dny, kdy se ve finálovou sobotu hráči utkají ve všech soutěžních disciplínách. Letos se poprvé finále celého turnaje přesouvá pod širé nebe na náměstí Dr. Edvarda Beneše v Liberci. Finálový den bude v sobotu 20.8. od 17:00, ale divácky zajímavé budou i semifinálové dny ve čtvrtek a v pátek v areálu Sportparku Liberec. Kontakt: Pro další informace, poskytnutí rozhovorů a servis na místě, kontaktujte prosím tiskového mluvčího turnaje. Info na www.superball.name a videotrailer akce: https://www.youtube.com/watch?v=Hup4pX7FVZM PR manažer a tiskový mluvčí turnaje: Ing. Jan Weber e-mail: honzaweber@email.cz tel.: +420 777 00 44 93 www.superball.name ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.