Pavel Šporcl & Gipsy Way Ensemble zahrají pod širým nebem na zámku Velké Losiny

Datum: 21.06.2016
Velké Losiny (Šumpersko) 21. června (PROTEXT) - Vášeň, cikánské rytmy a muzikantské mistrovství zažije 1. července nádvoří zámku Velké Losiny - pod širým nebem se tu odehraje koncert Pavla Šporcla a cikánské cimbálové kapely GIPSY WAY ENSEMBLE! Jedinečný zážitek na...
Velké Losiny (Šumpersko) 21. června (PROTEXT) - Vášeň, cikánské rytmy a muzikantské mistrovství zažije 1. července nádvoří zámku Velké Losiny - pod širým nebem se tu odehraje koncert Pavla Šporcla a cikánské cimbálové kapely GIPSY WAY ENSEMBLE! Jedinečný zážitek na začátku prázdnin spojí mistrovství Pavla Šporcla s temperamentem a cikánskou vroucí krví ve skladbách světových autorů, ale i samotného Pavla Šporcla. Vůbec první open air koncert v desetileté historii projektu KLÁŠTERNÍ HUDEBNÍ SLAVNOSTI, navíc v krásných zámeckých kulisách, je jedním z dárků našim příznivcům ke kulatému výročí festivalu," uvedl ředitel festivalu Roman Janků. Houslový virtuos Pavel Šporcl dodává: "Open air koncerty jsou v jistém ohledu adrenalinové. Mají jedinečnou atmosféru díky místu konání, kterou umocňuje právě ten velký otazník: jaké asi bude počasí." Prázdniny přece mají být veselé, vášnivé, romantické, nezapomenutelné a malinko adrenalinové ... Přijďte tedy zahájit prázdniny 1. července od 20 hodin na nádvoří zámku Velké Losiny. Vstupenky již nyní v předprodejích na www.klasternihudebnislavnosti.cz, v systému Ticketportal.cz a ve smluvních předprodejích. Kontakt: Štěpánka Šoupalová Tel.: 732 230 123 e-mail: pr@agenturajd.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.