Vychází nejočekávanější kniha roku

Datum: 14.06.2016
Praha 14. června (PROTEXT) - Švédskému spisovateli Jonasi Jonassonovi, jenž se proslavil už svým debutem "Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel", vychází 15. června nový humoristický román "Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel)". ...
Praha 14. června (PROTEXT) - Švédskému spisovateli Jonasi Jonassonovi, jenž se proslavil už svým debutem "Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel", vychází 15. června nový humoristický román "Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel)". Románu "Stoletý stařík" se celosvětově prodalo přes dvanáct milionů výtisků a byl předlohou pro nejúspěšnější švédský film v historii. Fenoménem je i na českém knižním trhu, kde už čtyři roky po sobě patří k nejprodávanějším titulům. Druhý Jonassonův román "Analfabetka, která uměla počítat" se stal v roce 2014 v Česku nejprodávanějším románem roku a jeho zvuková podoba získala cenu posluchačů Audiokniha roku. Očekávání čtenářů, posluchačů i knihkupců jsou tedy obrovská. V sousedním Německu vyšel román v dubnu ve zcela mimořádném prvním nákladu 500.000 výtisků a ihned vyskočil na první místo v žebříčku bestsellerů. Kniha slibuje podobně absurdní situace a černý humor jako předchozí dva autorovy romány. Hlavní hrdina Anders je čerstvě na svobodě. Potřebuje novou práci a stejně tak přátele. Do rány mu přijde vychytralá farářka Johanna Kjellanderová, která se kvůli svému ateistickému smýšlení ocitne na dlažbě. Spolu s hotelovým recepčním Perem Perssonem založí společný podnik. Kšefty běží báječně. Dokud se Zabiják Anders nezačne ptát po vyšším smyslu toho všeho. Jenže bossové stockholmského podsvětí s ním mají nevyřízené účty a Zabijáka Anderse i s jeho přáteli pořádně zmáčknou... Jonas Jonasson si bere na mušku lidskou chamtivost a zabijákem Andersem vytvořil nezapomenutelnou postavu antihrdiny. Kontakt: Roman Schmidt 1@knihypanteon.cz 776 687 003 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.