Unikátní výstava Káji Saudka Trať se ztrácí ve tmě...

Datum: 06.06.2016
Žihobce (Klatovsko) 6. června (PROTEXT) - Výstavu Káji Saudka s podtitulem spolupráce Káji Saudka a České speleologické společnosti můžete navštívit v Muzeu Lamberské stezky na žihobeckém zámečku poblíž Sušice do 30. července 2016 v pracovní dny od 8:00 do 16:00, o víkendu...
Žihobce (Klatovsko) 6. června (PROTEXT) - Výstavu Káji Saudka s podtitulem spolupráce Káji Saudka a České speleologické společnosti můžete navštívit v Muzeu Lamberské stezky na žihobeckém zámečku poblíž Sušice do 30. července 2016 v pracovní dny od 8:00 do 16:00, o víkendu od 10:00 do 15:00 hod. Výstava originálních děl a prodejních limitovaných grafických listů a pláten představuje dosud takto nevystavené kresby vytvořené pro publikace České speleologické společnosti a ukázky z komiksů Káji Saudka vytvořených dle scénářů Foglara, Neffa, Macourka a dalších, které byly vydány prostřednictvím ČSS v dobách totality v omezených nákladech. Součástí expozice je též ukázka z další Saudkovy tvorby. Další část výstavy tvořená velkoplošnými panely seznamuje návštěvníky prostřednictvím velkoplošných fotografií s činností ČSS a nejdůležitějšími objevy českých jeskyňářů doma i v zahraničí. Pořádá Muzeum Lamberská stezka Žihobce ve spolupráci SAUDEK ART, Českou speleologickou společností, infocentrem Strašín. Mediální partner server sumavanet.cz. Kontakt: Infocentrum Žihobce Žihobce 9 (zámek), 342 01 Sušice e-mail: info-muzeum@zihobce.eu www.zihobce.eu tel. 724 895 012, 607 090 301
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.