Společnost Global Rockstar představuje nový systém online hlasování pro předběžný výběr do soutěže Eurovize

Datum: 25.05.2016
Vídeň 25. května (PROTEXT/ots) - Podpora národních hudebních scén a nominace nejlepších národních uměleckých výkonů do soutěže Eurovize - Globální rocková hvězda ZOË uspěla na Eurovizi 2016 Hlasování - srdce každé soutěže Od národních předkol až po velké...
Vídeň 25. května (PROTEXT/ots) - Podpora národních hudebních scén a nominace nejlepších národních uměleckých výkonů do soutěže Eurovize - Globální rocková hvězda ZOË uspěla na Eurovizi 2016 Hlasování - srdce každé soutěže Od národních předkol až po velké finále Eurovize je hlasovací systém srdcem každé hudební soutěže a často vzbuzuje mezi fanoušky vzrušené diskuze. Hudební startup Global Rockstar se posledních několik let věnoval vývoji online hlasovacích řešení, která partnerům, pořádajícím online soutěže, včetně zvučných jmen, jako jsou Disney, SUPER RTL nebo AGK by Harman, umožňují pro veřejnost pořádat zábavné soutěže s poctivým a spolehlivým hlasováním. Hlasovací systém, který finančně podporuje umělce Společnost Global Rockstar nyní nabízí všem zemím, které se účastní soutěže Eurovize, svou jedinečnou platformu pro výběr nejlepších národních výkonů do příštího kola pěvecké soutěže Eurovize. V systému společnosti Global Rockstar získávají hlasující za udělení hlasu svým oblíbeným umělcům hodnotné ceny (například mp3 soubory s nahrávkou nebo podepsaná trička). Umělcům je pak vyplacen poctivý podíl z tržeb získaných z hlasování. Tento hlasovací systém byl vytvořen jako doplněk k zavedenému modelu, kdy fanoušci zasílají milióny hlasů přes placenou SMS, ale nezískávají za to žádnou odměnu, stejně jako umělci, kteří se soutěže zúčastní. „Tento nový hlasovací systém tak vůbec poprvé umožňuje umělcům, fanouškům a vysílacím společnostem získat podíl na výdělcích z hlasování v hudební soutěži, což je oboustranně výhodná situace“ říká Christof Straub, zakladatel firmy Global Rockstar. Global Rockstar - úspěch se ZOË V roce 2016 firma Global Rockstar umožnila zpěvačce ZOË reprezentovat Rakousko v Stockholmu v soutěži Eurovize 2016. Ve velkém finále získala ZOË 8. místo v hlasování veřejnosti ze 42 účastnických zemí. Spolu s hlasy všech jednotlivých národních porot se ZOË umístila na celkovém 13. místě. Každý rok firma Global Rockstar rovněž pořádá největší online hudební soutěž na světě, které se v roce 2015 zúčastnili zástupci ze 167 zemí, od USA, přes Rusko až po Mongolsko a Sv. Vincence a Grenadiny. www.globalrockstar.com Kontakt: press@globalrockstar.com Telefon (kancelář): +43 1 89 00 849
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.