Prohlášení bývalého majitele FC Bohemians Praha

Datum: 04.05.2016
Praha 4. května (PROTEXT) - Dne 29.4.2016 došlo k očekávanému uzavření ",Dohody", mezi správcem konkurzní podstaty FC Bohemians Praha a.s. a Bohemians Praha 1905 a.s., která byla odsouhlasena na schůzi věřitelů FC Bohemians Praha u Městského soudu v Praze konané dne 12.11.2015....
Praha 4. května (PROTEXT) - Dne 29.4.2016 došlo k očekávanému uzavření ",Dohody", mezi správcem konkurzní podstaty FC Bohemians Praha a.s. a Bohemians Praha 1905 a.s., která byla odsouhlasena na schůzi věřitelů FC Bohemians Praha u Městského soudu v Praze konané dne 12.11.2015. I přesto, že konkurz trval 12 let, podařilo se uspokojit věřitele FC Bohemians Praha a.s. ve výši 100%, i když spousta věřitelů byla k tomu skeptická. Dnes mohu prohlásit, že došlo k naplnění o co jsem po dobu konkurzního řízení usiloval a to, že všichni věřitelé v konkurzním řízení jsou 100% uspokojeni dle zákona o konkurzu a vyrovnání i přesto, že tomu bylo bráněno po celou dobu konkurzu. Touto cestou bych chtěl poděkovat předsedovi Fotbalové asociace ČR panu Miroslavu Peltovi, který byl první, kdo pochopil, že konkurz Bohemians se musí vyřešit dle zákona o konkurzu, který je nadřazen nad směrnicemi Fotbalové asociace, kterou tak rádo používalo vedení Bohemians 1905 při soudních jednáních. Věřím, že současný majitel původní FC Bohemians Praha a.s. bude nadále pokračovatelem historie "Bohemians" a že taktéž dojde k vyřešení soudních sporů mezi FK Bohemians Praha, Bohemians Praha 1905 a Fotbalovou asociací, zejména ve věci loga "Bohemians", které jsem nepřevedl na FK Bohemians Praha tzv. Střížkov, jak mylně informovala média dne 29.4.2016. Michal Vejsada bývalý majitel FC Bohemians Praha
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.