Hřiště 4. ročníku DEVELOPMENT tour jsou ta nejlepší

Datum: 20.04.2016
Praha 20. dubna (PROTEXT) - Prestižní golfová tour pro developery zná svoje čtyři hřiště, na kterých odehraje letošní golfovou sezónu. Hráči se mají na co těšit, organizátoři vybrali jedny z nejlepších hřišť z České republiky a blízkého pohraničí. Turnaje DEVELOPMENT...
Praha 20. dubna (PROTEXT) - Prestižní golfová tour pro developery zná svoje čtyři hřiště, na kterých odehraje letošní golfovou sezónu. Hráči se mají na co těšit, organizátoři vybrali jedny z nejlepších hřišť z České republiky a blízkého pohraničí. Turnaje DEVELOPMENT tour 2016: 25. dubna 2016 – Loreta Golf Club Pyšely 25. května 2016 – Golf resort Karlovy Vary 29. 6. 2016 – Golf Park Plzeň 21. 9. 2016 – Penati Golf Resort DEVELOPMENT tour hrají významné osobnosti z oblasti developmentu. Tour si klade na srdce vytvářet pro developery přátelské prostředí a příjemnou atmosféru pro osobní i pracovní setkávání. Každému turnaji předchází přátelská devítka. „Nejen že si hráči osahají hřiště před turnajem, ale během golfu vždy panuje výborná nálada. A následně i při večerním společném posezení u dobrého jídla a vína, kdy je ta pravá nálada a příležitost uzavřít realitní obchody,“ zve hráče na přátelskou devítku zakladatel DEVELOPMENT tour a majitel společnosti EVROPA realitní kancelář Michal Macek. DEVELOPMENT tour je pro své hráče golfovým kulinářským zážitkem. Během turnajů na nejprestižnějších hřištích si hráči vychutnají zážitkovou gastronomii a ti nejlepší získají zajímavé a hodnotné ceny od pořadatele i partnerů tour. Jako každý rok bude DEVELOPMENT tour zakončena večírkem v Praze, na kterém proběhne i slavnostní vyhlášení celkových vítězů. Kontakt: Michal Macek +420 739 015 015 info@bestgolftour.cz www.developmenttour.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.