Mistrovství Evropy v karambolovém kulečníku

Datum: 14.04.2016
Praha 14. dubna (PROTEXT) - V termínu 22. až 24. dubna se Praze na Žižkově v budově Sokola uskuteční finále Mistrovství Evropy týmů v klasických disciplínách. Pořadatelem této akce jsou kluby BC Vítkov Prague a TJ Sokol Žižkov ve spolupráci s Českomoravským billiardovým svazem...
Praha 14. dubna (PROTEXT) - V termínu 22. až 24. dubna se Praze na Žižkově v budově Sokola uskuteční finále Mistrovství Evropy týmů v klasických disciplínách. Pořadatelem této akce jsou kluby BC Vítkov Prague a TJ Sokol Žižkov ve spolupráci s Českomoravským billiardovým svazem a záštitou Evropské billiardové federace (CEB). Do Prahy se sjede celkem šest nejlepších evropských týmů. Týmy jsou tříčlenné a každý hráč týmu hraje jednu disciplínu. Buď kádr 47/2, kádr 71/2 nebo jednoband. Domácí tým BC Vítkov je obhájce titulu z minulé sezony a znovu nastoupí ve složení Marek Faus, Eddy Leppens a Wolfgang Zenkner. Mimo silného domácího týmu se do Prahy sjede celá řada velkých jmen technických disciplín. Namátkou mistr světa v jednobandu Holanďan Jean-Paul de Bruijn, belgický kádrový specialista, několikanásobný mistr Evropy Patrick Niessen, nejlepší juniorský hráč součastnosti Holanďan Sam van Etten a také plejáda silných francouzských hráčů Turnaj začne v pátek 22. dubna v 15:30 slavnostním zahájením. V pátek jsou na programu dvě kola skupinové části turnaje. V sobotu se dohraje skupinová část čtyřmi koly. V neděli se turnaj dohraje semifinálem a finálem. Vstup zdarma. Více na http://www.bcvitkov.cz Srdečně zvou pořadatelé. Kontakt: Libor Bača liborbaca@seznam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.