Filmová hudba v Rudolfinu již zítra!

Datum: 11.04.2016
Praha 11. dubna (PROTEXT) - Nejlepší výběr filmové hudby si budete moci poslechnout již zítra, od 19:30 v pražském Rudolfinu, Dvořákově síni. „Přednosti Filmové filharmonie jsou především v kvalitním hudebním nastudování a nadšení hudebníků, diváci si tak mohou živě...
Praha 11. dubna (PROTEXT) - Nejlepší výběr filmové hudby si budete moci poslechnout již zítra, od 19:30 v pražském Rudolfinu, Dvořákově síni. „Přednosti Filmové filharmonie jsou především v kvalitním hudebním nastudování a nadšení hudebníků, diváci si tak mohou živě užít 80členný orchestr,“ dodává Matěj Lehár. Těleso vrací do českých sálů stále větší množství posluchačů, kteří tak nalézají opět vztah k živé, symfonické hudbě. Šéfdirigentem orchestru od počátku jeho založení je Chuhei Iwasaki, který pochází z Tokia. Po skvělých diváckých ohlasech v Olomouci a Hradci Králové nyní přichází Indiana Jones, Gladiátor, Zorro nebo Piráti z Karibiku do Prahy, kde FILMharmonie uzavře své turné. Kontakt: Aneta Jonešová produkce@filmharmonie.cz. Tel.: 606434590
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.