Hlavní zpráva! KATE HUDSON je hlavní hvězdou hořkosladkého CAMPARI KALENDÁŘE pro rok 2016

Datum: 29.09.2015
Milán (Itálie) 29. září (PROTEXT/PRNewswire) - Campari&#xAE, ikonický italský hořkosladký aperitiv představuje hollywoodskou herečku a podnikatelku KATE HUDSON, jako hvězdu svého kalendáře pro rok 2016. Celý kalendář Campari 2016 bude slavnostně odhalen 18. listopadu 2015. ...
Milán (Itálie) 29. září (PROTEXT/PRNewswire) - Campari®, ikonický italský hořkosladký aperitiv představuje hollywoodskou herečku a podnikatelku KATE HUDSON, jako hvězdu svého kalendáře pro rok 2016. Celý kalendář Campari 2016 bude slavnostně odhalen 18. listopadu 2015. Tiskovou zprávu v multimediální podobě naleznete na internetové adrese: http://www.multivu.com/players/English/7636451-kate-hudson-campari-bittersweet/ Volba mezi hořkou a sladkou, to je téma kalendáře Campari 2016, a hlavní moto letošní komunikace. Unikátní chuť Campari jeztělesněním duality a je jen na lidech, aby si vybrali, zda jim více chutná jeho hořká či sladká stránka. Podstatu lidského rozhodování, tedy volbu mezi dvěma protipóly, přivedly k životu dvě hvězdy svého oboru; Kate Hudson, která ztělesnila obě tváře Campari a světoznámý módní fotograf Michelangelo Di Battista. Hlavní hvězda Campari 2016 Kate říká: „Je pro mne ctí, že mne oslovili, abych nafotila kalendář Campari 2016. Letošní téma si hraje s tématem voleb, což je skvělá metafora pro chutě Campari. Moc se mi líbilo pracovat s Michelangelem a myslím, že se nám povedlo vytvořit obě dvě protichůdné postavy.“ Michelangelo Di Battista dodává: “Campari je mezinárodní značka, která měla vždycky silný smysl pro krásu a styl, což je přesně to, na co jsem na své práci hrdý. Každý snímek musí mluvit sám za sebe a zároveň zapadat do konceptu. Práce s Kate byla skvělá, její nadšení a schopnost přepínat mezi postavami mi doufám dovolila vytvořit svěží a inspirativní snímky.” O KALENDÁŘI CAMPARI Campari kalendář je jedním z předních světových uměleckých kalendářů. Je distribuován v limitované edici pouhých 9999 kusů. Jedná se o luxusní sběratelský kousek, za kterým každý rok stojí jedineční fotografové a světové hvězdy. O CAMPARI Vznik receptury, která zůstala nezměněna, se datuje až do roku 1860. Campari slouží jako přísada do celé řady světoznámých koktejlů. Campari je alkoholický likér získaný z odvaru hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce. Zářivá červená barva a intenzivní hořké aroma vytváří nevšední chuť Campari a jsou symbolem italské vášně a temperamentu. To jsou hlavní hodnoty, které učinily z Campari světoznámou značku a ikonu italského vytříbeného stylu a dokonalosti. (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150929/271787 ) Kontakt pro média: Tereza Vachová e-mail: tereza.vachova@botticelli.cz www.campari.com CampariCalendar - goBitter - goSweet Pro více informací navštivte: https://www.facebook.com/Campari https://twitter.com/campari https://instagram.com/campariofficial https://www.youtube.com/EnjoyCampari
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.