Happening Sira Ivana v Hamptonu je bojem proti šikaně

Datum: 05.08.2015
New York 5. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Hudební umělec Sir Ivan bude hostitelem své každoroční velkolepé akce v Hamptonu na oslavu svého posledního singlového hitu Kiss All The Bullies Goodbye, jehož producentem je Paul Oakenfold s vokály zpěvačky Taylor Dayne. Akce nazvaná Sir Ivan's...
New York 5. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Hudební umělec Sir Ivan bude hostitelem své každoroční velkolepé akce v Hamptonu na oslavu svého posledního singlového hitu Kiss All The Bullies Goodbye, jehož producentem je Paul Oakenfold s vokály zpěvačky Taylor Dayne. Akce nazvaná Sir Ivan's Royal Tea Dance se uskuteční v sobotu 22. srpna na Hradě Sira Ivana a vytvoří atmosféru Studia 54, kultovního newyorského nočního klubu, kde každého večera tančily v harmonii smíšené davy homosexuálů (LGBT) a heterosexuálů. Jeho hrad bude osvětlen LED žárovkami v duhových barvách pro zvláštní příležitosti, stejně jako to učinil Bílý dům poté, co byly legalizovány sňatky homosexuálů. Hosté budou oblečeni jako zástupci hudební skupiny Village People, která nejlépe symbolizuje téma večírku, tedy odlišnost, pochopení a lásku. Video - http://youtu.be/jz-7LfMHyZM Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150303/179367 Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150804/254394 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150804/254409LOGO Jakožto syn Siggiho B. Wilziga, který přežil Holocaust, Sir Ivan dobře chápe, jaké škody může napáchat agrese a nevraživost vůči ostatním jen proto, že je člověk v něčem odlišný, stejně tak jaké jsou dlouhodobé následky. Takto se zrodila jeho nadace Peaceman, založená v roce 2005, která bojuje s veškerou diskriminací, obzvláště pomáhá homosexuální mládeži (LGBT), která byla poznamenána násilím a šikanou. Sir Ivan a jeho nadace Peaceman darovali na neziskové organizace, které bojují se šikanou, přes 200 000 USD. V roce 2012 daroval Sir Ivan se svou nadací Peaceman 100 000 USD organizaci The Trevor Project, která poskytuje krizovou intervenci a zajišťuje prevenci sebevražd mládeže LGBT. U příležitosti vydání této písně se Sir Ivan prostřednictvím nadace The Peaceman Foundation zavázal darovat celkem 100 tisíc dolarů deseti nejvýznamnějším neziskovým organizacím, které se zabývají bojem proti šikaně a netoleranci. Mezi tyto organizace patří: It Gets Better Project; the Gay, Lesbian & Straight Educational Network (GLSEN); Born This Way Foundation; Pacer's National Bullying Prevention Center; Parents & Friends of Lesbians & Gays (PFLAG); Stomp Out Bullying; Campus Pride; Love is Louder/The Jed Foundation; Trevor Project a Anti-Defamation League. Režisérem videoklipu k písni Kiss All The Bullies Goodbye byl nositel ocenění MTV a BET Erik White a veškerý zisk ze zhlédnutí videa, stažení a přehrávání písně „Kiss All the Bullies Goodbye" připadne výše zmíněným organizacím. Média jsou vítána (kyvadlová autobusová doprava z New Yorku je zajištěna). Pro více informací prosím kontaktujte: Marisa Hebert, R. Couri Hay Creative Public Relations, +1-212-580-0835, marisa@rcourihaycpr.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.