GENERALI CEE Cup zná svého vítěze! Stala se jím pražská Sparta!

Datum: 30.07.2015
Praha 30. července (PROTEXT) - Po intenzivním týdnu plném krásných fotbalových akcí se 5. ročník GENERALI CEE Cup dostal do svého Velkého finále. To se konalo 29. 7. 2015 na stadionu FK Viktoria Žižkov mezi brazilským Fluminense a pražskou Spartou. Oba týmy se do finále dostaly...
Praha 30. července (PROTEXT) - Po intenzivním týdnu plném krásných fotbalových akcí se 5. ročník GENERALI CEE Cup dostal do svého Velkého finále. To se konalo 29. 7. 2015 na stadionu FK Viktoria Žižkov mezi brazilským Fluminense a pražskou Spartou. Oba týmy se do finále dostaly díky dobře zvládnutým penaltám v semifinále, a tak se těžko odhadoval favorit utkání. Diváci mohli očekávat atraktivní fotbal. Sparta byla nejproduktivnějším týmem turnaje, brazilský fotbal je velkým pojmem sám o sobě. V první šanci zápasu se objevil Filip Havelka, který se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna a vyslal jedovatou střelu do horního růžku branky. Brankář Jennerson byl však pozorný. Na druhé straně zahrozil Fernando, ten však v nadějné pozici sparťanskou branku netrefil. V 22. minutě se agilní Fernando proháčkoval sparťanskou obranou a přiťuknul Brenovi, který prověřil tvrdou střelou brankáře Čtvrtečka. V závěru poločasu dostalo Fluminense Spartu pod tlak. V obrovské šanci se objevil Patrick, ale takřka z brankové čáry bránu netrefil. Ve 44. minutě obešel Patrick Plachého, ten ho zastavil jen za cenu faulu a byla nařízena penalta pro Fluminense. Tu proměnil Felipe a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro Fluminense. Navíc ještě před hvizdem v 45. minutě dostal červenou kartu Jakub Eichler a Sparta šla do druhého poločasu v deseti lidech! Sparta ač oslabená nastoupila do druhé půle velmi aktivně. Hned v 46. minutě měl šanci Čmelík, ale branku hlavou netrefil. Po úvodním tlaku Letenských převzali nad zápasem kontrolu hráči Fluminense. Jenže v 69. minutě předvedla Sparta pěknou kombinační akci, na jejímž konci byl Filip Hašek a ten přesnou střelou vyrovnal na 1:1. Za Fluminense se snažil odpovědět Felipe, který ale svou střelu otřel o tyč. Nejlepším hráčem zápasu byl levý bek Fluminense Ayrton. Ten v 80. minutě vyděsil domácí diváky, jeho střela šla totiž jen těsně nad. Ještě jednu obrovskou šanci měla pražská Sparta. Po ose Březina, Turyna a Havelka se dostal míč k zcela volnému Wiesnerovi, který branku ve vyložené šanci trefit nedokázal. V zajímavém finále se už nic nestalo, a tak utkání dospělo do penaltového rozstřelu. V tom probíhalo opravdové drama, které nakonec lépe zvládli v osmé sérii hráči Sparty a vyhráli tak GENERALI CEE Cup 2015. Fluminense - AC Sparta Praha 1:1 (6:7 po pen.) Branky: 44. Felipe - 69. Hašek, Čmelík rozhodující pen. ČK: 45. Eichler. Roberto De Blasio, ředitel turnaje, řekl: "Chtěl bych pogratulovat vítězům a poděkovat všem zúčastněným týmům, které předváděly výborné výkony a hrály v duchu Fair-play. Bohužel i v letošním roce se počasí na finále úplně nepovedlo, o to větší díky patří divákům, kteří přišli hráče podpořit v hojném počtu. Poslední díky patří všem partnerům a hlavně Nadaci pojišťovny Generali, bez které by turnaj nebyl. Už se nesmírně těším na příští rok." Pro více informací o GENERALI CEE Cupu 2015 a jeho předcházejících ročnících navštivte www.ceecup.org. Kontakt: tel.: +420 603 211 415 e-mail: info@ceecup.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.