ROCK IN VIENNA 2015 – Nová festivalová senzace v Rakousku

Datum: 05.11.2014
Vídeň 5. listopadu (PROTEXT/ots) - ROCK IN VIENNA 2015 - Nová festivalová senzace v Rakousku - 4. - 6. června 2015 na Dunajském ostrově ve Vídni MUSE, METALLICA, KISS a mnoho dalších 4. - 6. června 2015, Dunajský ostrov, Vídeň (Donauinsel Vienna) Lístky v předprodeji...
Vídeň 5. listopadu (PROTEXT/ots) - ROCK IN VIENNA 2015 - Nová festivalová senzace v Rakousku - 4. - 6. června 2015 na Dunajském ostrově ve Vídni MUSE, METALLICA, KISS a mnoho dalších 4. - 6. června 2015, Dunajský ostrov, Vídeň (Donauinsel Vienna) Lístky v předprodeji od zítřka, 6. listopadu 2014, od 9 hodin Hudební dobrodružství namísto dobrodružství v divočině Každý rok vyráží desítky tisíc rockových fanoušků na cestu do divočiny, vyzbrojeni basami piv, spacím pytlem a sbalenými věcmi. Stanové tábory, kde vládnou pravidla Rock ’N’ Rollu, zničehonic vyrostou na několik dní v polích, na loukách nebo pastvinách. Když prší, topí se v bahně, když svítí slunce, v prachu - špína patří k festivalům stejně jako dobrá tvrdá rocková hudba. Dny bez postele, bez sprchy a přeplněné mobilní toalety jen dotvářejí zvláštní druh romantické rockové atmosféry z patřičné vzdálenosti . . . Dny 4. až 6. června konečně přepíšou festivalovou historii! Strávit festival v pohodlí - bude od teď možné. Vůbec poprvé se v roce 2015 stane hudební metropole Vídeň na tři dny rockovou Mekkou! Na festivalu ROCK IN VIENNA budou účinkovat kapely jako Muse, Metallica, Kiss, Incubus, Limp Bizkit, Faith No More, Body Count, Testament, Arcane Roots a mnoho dalších. Dvě pódia, optimální dopravní spojení a další příjemná překvapení, která na návštěvníky čekají. „Festival ve Vídni má nespočet výhod z hlediska infrastruktury. Považujeme se za doplnění stávající nabídky pro hudební fanoušky, kteří ocení trochu větší pohodlí“, vysvětluje výkonná ředitelka společnosti Blue Moon Entertainment Katrin Edtmeierová koncepci této festivalové senzace. “Na místo konání festivalu se odkudkoli ve Vídni snadno a bezpečně dopravíte veřejnou dopravou. Návštěvníci z jiných měst mohou využít výhodné možnosti parkování a dopravy, aniž by poté museli čistit svá auta od nánosů prachu. Budeme převážně využívat toalety s tekoucí vodou a úklidovou službou a obecně se zaměříme na trochu větší pohodlí. Několik pódií, krátké vzdálenosti, pestrý program, doprovodné akce a mnohem, mnohem víc. Díky tomu přineseme do Vídně jedinečný duch festivalu.“ Předprodej vstupenek na festival ROCK IN VIENNA bude zahájen již zítra, ve čtvrtek 6. listopadu, v 9 hodin na následujících stránkách: www.rockinvienna.at www.oeticket.com - telefon +43 /1/ 96 0 96 www.wien-ticket.at - telefon +43 / 1 /5 888 5 www.ticketmaster.at - telefon +43 / 1 / 253 888 www.bluemoon-entertainment.at Veškeré informace o festivalu ROCK IN VIENNA a fotografie v tiskové kvalitě jsou k dispozici online na domovské stránce www.rockinvienna.at a www.release.at- Kontakt pro další informace pro tisk: Release Public Relations - Josef Schartner e. U. 1070 Vídeň, Schottenfeldgasse 7/6c Tel: +43/1/9425889, Mob: +43/664/2024284 Email: j.schartner@release.at www.release.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.