Sukův komorní orchestr – Benefiční koncert

Datum: 04.11.2014
Praha 4. listopadu (PROTEXT) - Srdečně vás zveme na koncert Sukova komorního orchestru, který se koná 6. listopadu 2014 v sále B. Martinů, Malostranské náměstí 13, Praha 1 od 19:30 hodin. Jedná se o koncert, jehož výtěžek bude předán nadaci "Sluneční paprsek",...
Praha 4. listopadu (PROTEXT) - Srdečně vás zveme na koncert Sukova komorního orchestru, který se koná 6. listopadu 2014 v sále B. Martinů, Malostranské náměstí 13, Praha 1 od 19:30 hodin. Jedná se o koncert, jehož výtěžek bude předán nadaci "Sluneční paprsek", jež organizuje letní ozdravné pobyty dětí, které se vyléčily z rakoviny. Na koncertě zazní skladby od následujících autorů: Johann Sebastian Bach, Tomaso Albinoni, Felix Mendelssohn - Bartoldy, Josef Suk, Fritz Kreisler, Anton Rubinstein. Vstupenky je možné zakoupit na stránkách či obchodech Via Musica (www.viamusica.cz) anebo rezervovat k vyzvednutí před koncertem na adrese info@suk-ch-o.cz a přispět tak na dobrou věc! Těšíme se na Vaši návštěvu! www.suk-ch-o.cz www.slunecnipaprsek.cz Sukův komorní orchestr byl založen v roce 1974, tedy v roce stého výročí narození Josefa Suka (1874-1935), a jméno slavného skladatele tak žije spjato s názvem orchestru. Do roku 2000 byl uměleckým vedoucím skladatelův vnuk, houslista Josef Suk a umělecké vedení předal do kompetence koncertního mistra a sólisty Sukova komorního orchestru, kterým je houslista Martin Kos.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.