Babovřesky představují trailer a plakát – do kin za tři měsíce

Datum: 30.10.2014
Praha 30. října (PROTEXT) - Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům....
Praha 30. října (PROTEXT) - Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra ) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové..…. do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři …akce "likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit pátera Petra…. Film v moderním podání navazuje na tradici hrdinů nejlepších českých komedií, jaké představovaly ve své době Vesničko má středisková nebo rázovití venkované z komedie Slunce seno…. Pro komedii si tvůrci filmu vybrali tureckou riviéru a opět jihočeské vesničky ve stylu selského baroka. Ty jsou ústředním dějištěm příběhu, kde rozhodně nechybí svérázné vesnické postavičky v podání známých českých herců. O tom, že některé věci ve filmu mají reálný základ, a že vlastně všechno tak nějak vychází ze života, přesvědčuje i Zdeněk Troška. …. "Jak jsem již řekl, někteří se v tom možná i poznají. Nechybí třeba ani místní drbna "Božena Němcová" ale i další reálná jména, která jsem tak trochu přenesl do samotného děje…" říká režisér a autor scénáře Zdeněk Troška. Ten jak známo, rád sbírá útržky ze života obyčejných lidí a přenáší je brilantně na filmové plátno. Vždyť jeho asi nejslavnější komedie - trilogie Slunce, seno…. jsou toho jasným důkazem a při každé televizní repríze trhají divácké rekordy! Nová komedie BABOVŘESKY 3…, je 24. filmovým počinem a desátou filmovou komedií režiséra Zdeňka Trošky. Scénář k filmu napsali Zdeněk Troška a Marek Kališ. Do hlavních rolí obsadili tvůrci herce zvučných jmen: Janu Synkovou, Veroniku Žilkovou, Lucii Vondráčkovou, Pavla Kikinčuka, Terezu Bebarovou, Bronislava Kotiše a Lukáše Langmajera. Dále se ve filmu ve vedlejších rolích objeví: Jiří Pecha, Tomáš Trapl, Jan Kuželka, Miriam Kantorková a mnoho dalších. Fanoušci Lucie Bílé se opět dočkají, protože se ve třetím pokračování držitelka titulu Zlatá slavice opět objeví, tentokrát s celou romskou družinou. ftp://s12223_ftp:SPjehNM@ftpkina.lsfilm.cz/Babovresky3-DCP/trailer_cz/Babovresky3_TLR-1_F_CS-XX_CZ_51_2K_20141028_LFP_SMPTE_OV.zip Kontakt: PhDr.Dana Voláková producent, PR, marketing manager GSM: 602 369 033 dana@volakova.cz www.volakova.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.