St. Petersburg Festival Ballet v ČR

Datum: 29.10.2014
Praha 29. října (PROTEXT) - V rámci velkého evropského turné soubor St. Petersburg Festival Ballet předvede své umění v několika českých městech, a sice v Praze, Brně, Hradci Králové, Českých Budějovicích a Teplicích. V rámci velkého evropského turné soubor St. Petersburg...
Praha 29. října (PROTEXT) - V rámci velkého evropského turné soubor St. Petersburg Festival Ballet předvede své umění v několika českých městech, a sice v Praze, Brně, Hradci Králové, Českých Budějovicích a Teplicích. V rámci velkého evropského turné soubor St. Petersburg Festival Ballet předvede své umění v několika českých městech, a sice v Praze, Brně, Hradci Králové, Českých Budějovicích a Teplicích. St. Petersburg Festival Ballet – Skvělé a velkolepé umělecké těleso, disponující vším, co lze nazvat ruskou školou klasického baletu, tj. veškerou důkladnou elegancíí klasiky, svěžím dechem XXI. století, ideální technikou provedení a bujarou, nespoutanou šíří ruského ducha ve spojení s opravdovou bohatou nádherou kostýmů a dekorací. Členové petrohradského souboru St. Petersburg Festival Ballet vám předvedou skvosty světové klasiky, kam patří: „Šípková Růženka“ (Balet o dvou dějstvích na hudbu P. I. Čajkovského) „Labutí jezero“ (Balet o dvou dějstvích na hudbu P. I. Čajkovského) 2.12.2014 - PRAHA 19:30 - «Šípková Růženka» 3.12.2014 - PRAHA 19:30 - «Labutí jezero» 4.12.2014 - HRADEC KRÁLOVÉ 19:30 - «Labutí jezero» 7.12.2014 - BRNO 15:00 - «Šípková Růženka» 19:30 - «Labutí jezero» 10.01.2015 - TEPLICE 19:30 - «Labutí jezero» 11.01.2015 - ČESKé BUDěJOVICE 18:00 - «Labutí jezero» Vstupenky se prodávají: ** V síti Ticketstream.cz ** V síti Ticketportal.cz ** V síti Ticketpro.cz St. Petersburg Festival Ballet – Skvělé a velkolepé umělecké těleso, disponující vším, co lze nazvat ruskou školou klasického baletu, tj. veškerou důkladnou elegancíí klasiky, svěžím dechem XXI. století, ideální technikou provedení a bujarou, nespoutanou šíří ruského ducha ve spojení s opravdovou bohatou nádherou kostýmů a dekorací. Webová stránka akce: http://www.artpartner.cz KONTAKT: Webová stránka akce: www.artpartner.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.