ART & DESIGN INSTITUT povede nová rektorka

Datum: 29.10.2014
Praha 29. října (PROTEXT) - Novou rektorkou 1. soukromé VŠ uměleckého výtvarného zaměření v ČR - ART & DESIGN INSTITUT, se stala paní docentka MgA. Irena JŮZOVÁ. Rektorkou byla jmenována dne 21.10., dosavadní rektor prof. Knížák byl z této funkce odvolán. Vysoká škola...
Praha 29. října (PROTEXT) - Novou rektorkou 1. soukromé VŠ uměleckého výtvarného zaměření v ČR - ART & DESIGN INSTITUT, se stala paní docentka MgA. Irena JŮZOVÁ. Rektorkou byla jmenována dne 21.10., dosavadní rektor prof. Knížák byl z této funkce odvolán. Vysoká škola zahájila výuku 6.10., svým studentům nabízí možnost volby z 6ti kreativních předmětů + 6 povinných teoretických. O mezinárodně uznávaný BcA. program je velký zájem nejen z řad českých, ale i zahraničních studentů - školu nyní navštěvují studenti z celkem 9 států, vč. např. Brazílie. Pro zájemce o studium škola pořádá Den otevřených dveří 29.10. a další viz webové stránky. Kontakt: recepce@artdesignistitut.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.