Heads&All Threads Suzuki míří do Čech na motocrossové Grand Prix

Datum: 09.07.2014
Praha 9. července (PROTEXT) - Firma Heads & All Threads CZ s.r.o sídlící v Chomutově s potěšením oznamuje, že Heads & All Threads jezdec týmu Suzuki Graeme Irwin bude závodit na FIM mistrovství světa v motocrossu v Lokti dne 26. a 27. července. Graeme Irwin (23) je v současné...
Praha 9. července (PROTEXT) - Firma Heads & All Threads CZ s.r.o sídlící v Chomutově s potěšením oznamuje, že Heads & All Threads jezdec týmu Suzuki Graeme Irwin bude závodit na FIM mistrovství světa v motocrossu v Lokti dne 26. a 27. července. Graeme Irwin (23) je v současné době pátý v britském mistrovství motocrossu Maxxis a 4 x reprezentoval Irsko v motocrossu národů. Také má předchozí zkušenosti s Premier MXGP třídy a získal body do světového poháru v nedávném britském kole. Graeme Irwin: "Bude to poprvé, co mám tu možnost závodit v České republice a opravdu se na závod těším. Vím, že trať je vynikající a že pohostinnost českých lidí je na špičkové úrovni, takže by to měl být skvělý víkend." Generální ředitel skupiny Heads & All Threads Stuart Whitehouse řekl: "Jsme velmi potěšeni, že Heads and All Threads Suzuki tým přijede i na české kolo mistrovství světa. Doufám, že čeští fanoušci Graema a celý tým podpoří, majíce na paměti, že sídlíme v Chomutově, který je v blízkosti trati v Lokti. Jako světový dodavatel vysoce kvalitních spojovacích prvků je vhodné, abychom měli své zastoupení i v případě mistrovství světa v motocrossu v České republice." Heads & All Threads je globálním dodavatelem spojovacího materiálu a příslušenství a v Chomutově jsou již 10 let. Pro více informací kontaktujte: Růžena Jirásková, tel. 474 620 666, ruzena@heads.cz https://www.facebook.com/heads.suzuki http://www.heads-suzuki.co.uk/ https://twitter.com/HeadsSuzuki ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.