Architektonické bienále: Schüco podporuje německý projekt

Datum: 07.05.2014
Bielefeld (Německo) 7. května (PROTEXT/PRNewswire) - Architektonické bienále v Benátkách 2014: Schüco podporuje německý projekt 7. června 2014 se otevřou dveře 14. Mezinárodního veletrhu architektury v Benátkách. Co by kurátor letošního ročníku, nizozemský architekt Rem...
Bielefeld (Německo) 7. května (PROTEXT/PRNewswire) - Architektonické bienále v Benátkách 2014: Schüco podporuje německý projekt 7. června 2014 se otevřou dveře 14. Mezinárodního veletrhu architektury v Benátkách. Co by kurátor letošního ročníku, nizozemský architekt Rem Koolhaas vybral jako hlavní téma "Absorbující modernita: 1914 - 2014". V tomto duchu bude architektonické ztvárnění jednotlivých národních pavilónů. Německý projekt byl realizován dvojicí architektů Alex Lehnerer a Savvas Cariacidis, kteří sídlí v Curychu. Na žádost těchto dvou architektů firma Schüco jejich projekt podporuje. V této chvíli není možné odhalit, jak přesně se Lehnerer a Ciriacidis zhostili širokého zadání projektu s názvem "Bungalow Německo", který jim zadal Rem Hoolhaas. Jediné co můžeme prozradit je, že jejich projekt pojímá architekturu jako sociální počin a že jejich dílo je založeno na úpravě vlastního německého pavilónu a je inspirováno budovou kancléřství v Bonu, kterou projektoval Sep Ruf. Savvas Ciriacidis. Z toho je nyní jasné, proč oba architekti, kteří spolu provozují architektonickou kancelář CIRIACIDISLEHNERER v Curychu, chtějí do týmu firmu Schüco. "Vzhledem k 60 letům zkušeností je pro náš koncept Schüco dokonalým partnerem." Pro Andrease Engelhardta, předsedu řídícího výboru firmy Schüco byla účast na projektu jasnou věcí: "Okamžitě jsme se zapojením do projektu souhlasili a jsme rádi, že můžeme podpořit německý projekt vystavovaný na veletrhu. Pro nás jsou architekti důležitou skupinou, se kterou často komunikujeme a Architektonické bienále má dlouholetou tradici ve spolupráci s renomovanými mezinárodními architekty." Mezinárodní architektonická komunita se zcela jistě těší na to, až uvidí, jakým způsobem Lehnerer a Ciriacidis přistoupili k zadanému tématu a jak šikovně do svého projektu zakomponovali prvky německé architektonické historie. Další informace o společnosti Schüco najdete na webové stránce http://www.schueco.com Další informace o této zprávě: Schüco International KG Ulrike Krüger Karolinenstr. 1-15 33609 Bielefeld Tel: +49-(0)521-783-803 Fax: +49-(0)521-783-950803 E-mail: PR@schueco.com http://www.schueco.de/presse Zdroj: Schueco International KG
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.