Čtyřlístek představuje unikátní exponáty

Datum: 14.04.2014
Praha 14. dubna (PROTEXT) - Na Chvalském zámku je otevřena interaktivní výstava Čtyřlístku pro děti i dospělé od 12.4. do 15.6.2014. Legendární postavičky Myšpulína, Bobíka, Fifinky a Pindi přijely v sobotu 12.4. na vernisáž této výstavy spolu se svým tvůrce Jaroslavem Němečkem....
Praha 14. dubna (PROTEXT) - Na Chvalském zámku je otevřena interaktivní výstava Čtyřlístku pro děti i dospělé od 12.4. do 15.6.2014. Legendární postavičky Myšpulína, Bobíka, Fifinky a Pindi přijely v sobotu 12.4. na vernisáž této výstavy spolu se svým tvůrce Jaroslavem Němečkem. Součástí programu vernisáže bylo kromě besedy s autorem také divadelní představení Čtyřlístek v pohádce. "Velmi mě těší, že Čtyřlístek inspiruje nejen nejširší veřejnost, ale také umělce. Představení je velmi vydařené, dobrodružné a plné napětí i humoru. Stejně jako výstava, na které se děti a jejich rodiče pobaví i poučí," uvádí Jaroslav Němeček, tvůrce Čtyřlístku a výtvarník kulis divadelního představení. Návštěvníky výstavy čeká procházka historií komiksu, velké 3D postavičky Fifinky, Bobíka, Myšpulína i Pindi, opravdový barevný domeček Čtyřlístku, Bobíkova kuchyňka, Fifinčin krášlicí koutek, Myšpulínova vědecká laboratoř, Pinďovo sportovní náčiní, interaktivní hry (kostky, puzzle) a další. V uzavřených vitrínách jsou chráněny unikátní exponáty, mezi které patří originální marionety Čtyřlístku, původní scénář k filmu Čtyřlístek ve službách krále, ukázky učebnic čtyřlístkové matematiky pro školáky a další zajímavé výtvory z dílny Jaroslava Němečka. „Jsme moc rádi, že jsme se domluvili na této jedinečné spolupráci se Čtyřlístkem a očekáváme velký zájem návštěvníků. Pozornost, kterou Čtyřlístek přitahuje, dokládá i počet dětí (260), které se zúčastnily naší soutěže o nejhezčí dětský komiks," komentuje Alexandra Kohoutová, ředitelka Chvalského zámku. Více info ke Čtyřlístku: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C5%99l%C3%ADstek_%28komiks%29 O Chvalském zámku: http://www.chvalskyzamek.cz/ Fotografie: http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=%C4%8Dty%C5%99l%C3%ADstek&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5B%5D=5&service%5B%5D=6
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.