Herec Michal Nesvadba při autogramiádovém turné představí show na ledě JEN POČKEJ, ZAJÍCI

Datum: 21.03.2014
Praha 21. března (PROTEXT) - Herec a mim Michal Nesvadba se zúčastní autogramiádového turné, na kterém představí show na ledě JEN POČKEJ, ZAJÍCI. Ta se uskuteční v září, říjnu a listopadu v sedmi městech Čech a Moravy. Společně s postavičkami Vlka a Zajíce se nyní objeví...
Praha 21. března (PROTEXT) - Herec a mim Michal Nesvadba se zúčastní autogramiádového turné, na kterém představí show na ledě JEN POČKEJ, ZAJÍCI. Ta se uskuteční v září, říjnu a listopadu v sedmi městech Čech a Moravy. Společně s postavičkami Vlka a Zajíce se nyní objeví právě na místech, kam se jako průvodce příběhu na podzim vrátí. Děti, ale i jejich rodiče, kteří vyrůstali na seriálu "Jen počkej, zajíci", si během následujících dvou týdnů mohou přijít pro Michalův autogram, společně se i s hlavními hrdiny vyfotografovat a získat dárek spojený se show na ledě. Autorem roztomilých kostýmů "Vlka a Zajíce", které návštěvníci autogramiád uvidí, je přední český kostýmní výtvarník Roman Šolc. Autogramiády začnou vždy v 16 hodin ve vybraných obchodních centrech.
PRAHA24.3.2014OC Černý Most
PARDUBICE25.3.2014AFI Palace
LIBEREC26.3.2014OC Nisa
Č.Budějovice27.3.2014IGY Centrum
OLOMOUC31.3.2014Galerie Šantovka
BRNO1.4.2013Avion Shopping park
OSTRAVA2.4.2014Avion Shopping Park
"Velmi se na děti i jejich rodiče těším. Už dlouho jsem nebyl k dětem tak blízko, jako budu při autogramiádě. Plácnu si s nimi rukou na pozdrav a řekneme si, že tohle je naše první setkání, před tím druhým, kdy se uvidíme při velkolepé lední show "Jen počkej zajíci,“ říká Michal Nesvadba. Na samotnou podzimní show na ledě se už teď velmi těší. Prožije totiž jednu z dalších premiér svého uměleckého života. "Bude to pro mě nová zkušenost. Musím se vám k něčemu přiznat. Já jsem vždycky hrál pouze ve svých věcech, které jsem si napsal. Tohle je pro mě velká výzva. Stanu se součástí nezapomenutelných honiček vlka se zajícem, které jsem jako malý tolik miloval. A navíc, kdo by si nevzpomněl na tu typickou a podmanivou hudbu, kterou stále nosím v uších,“ dodává Nesvadba. Kromě něj se v samotném programu objeví exkluzivní host, mistr Evropy v krasobruslení, rodák z jihočeského Písku TOMÁŠ VERNER, a také další známý krasobruslař RENÉ NOVOTNÝ… Především pro Tomáše Vernera, který letos po olympiádě v Soči oznámil konec své aktivní profesionální kariéry, půjde o netradiční roli na ploše některých zimních stadionů v ČR. Součástí show Jen počkej, zajíci! budou výstupy špičkových krasobruslařů, desítky kostýmů v pohádkové dekoraci, projekce animovaných spotů a nová scénická hudba s použitím původních písní ze stejnojmenného seriálu. Show na ledě se během podzimu představí v devíti městech v České republice a na Slovensku. Turné startuje 20. září v Praze a dále navštíví zimní stadiony v Olomouci, Pardubicích, Liberci, Českých Budějovicích, Brně, Ostravě. Předprodej vstupenek v cenových relacích od 395 do 795 Kč byl už zahájen v sítích Ticket Art Praha, a Ticketportal. Děti do 12 let mají slevu až 150 Kč nebo 100 Kč podle cenové kategorie vstupenek. Podrobné informace najdou zájemci včas na webu: http://www.jenpockejzajici.cz/ a na facebooku: https://www.facebook.com/jenpockejzajicinalede Kontakt pro média: René Kekely PR, marketing a produkce “JEN POČKEJ, ZAJÍCI“ Tel.: +420 724 850 690 e-mail: info@renekekely.cz www.jen-pockej-zajici.cz a Janis Sidovský PR & marketing Supervisor e-mail: janis@sidovsky.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.