Los Vivancos – španělští bratři navštívili Prahu.

Datum: 18.03.2014
Praha 18. března (PROTEXT) - Los Vivancos 2014 – Taneční show, jakou ještě ČR nikdy neviděla! Taneční skupina Los Vivancos se rozhodla před plánovaným turné po České republice, které proběhne 2.–3. května 2014 v Praze a 4. května 2014 v Brně, navštívit Českou republiku. ...
Praha 18. března (PROTEXT) - Los Vivancos 2014 – Taneční show, jakou ještě ČR nikdy neviděla! Taneční skupina Los Vivancos se rozhodla před plánovaným turné po České republice, které proběhne 2.–3. května 2014 v Praze a 4. května 2014 v Brně, navštívit Českou republiku. Dorazili 11. 3. do malého hotýlku v centru Prahy a první jejich kroky mířily do typicky české hospůdky na pozdní oběd a poté na procházku noční Prahou. Sedm bratrů, kteří ve svém tanci neopakovatelným způsobem slučují flamengo, moderní balet, akrobacii a bojová umění, předvedlo na Staroměstském náměstí pár tanečních kreací, což okamžitě zaujalo kolemjdoucí, takže si hned získali obecenstvo. Druhý den navštívili televizi a poté se opět hned vraceli do Španělska – část do Barcelony, část do Madridu. Španělé byli z České republiky nadšeni a již se těší na turné. Show souboru LOS VIVANCOS se vyznačuje živou, explozivní energii, vyvolávající u diváků ty nejživější emoce. LOS VIVANCOS jsou na jevišti opravdu svrchovanými pány! České turné začíná: 2.–3. května 2014 v Praze a 4. května 2014 v Brně. Soubor LOS VIVANCOS tvoří sedm bratrů, kteří mají opravdu nevídanou kombinaci talentů: tančí, zpívají a hrají na různé hudební nástroje. Jejich fantastický temperament je uchvacující. Bratři se narodili ve Španělsku, v Barceloně. Už v dospívání se jim podařilo se proslavit, protože se všichni začali zabývat tancem velmi záhy. Přišli se zcela novým, vlastním číslem, což byl tanec s prvky akrobacie. Sláva LOS VIVANCOS se velmi rychle rozšířila. O jejich talentu se dozvěděla celá země. Jejich vystoupení byla přijata s velkým ohlasem i daleko za hranicemi Španělska, jsou široce známí i na Západě, což opět dokazuje vysokou úroveň jejich vystoupení. http://www.artpartner.cz Předprodej vstupenek v sítích: Ticketportal, Ticketstream, Ticketpro Videa: http://www.youtube.com/watch?v=P-_qy0BPddQ http://www.youtube.com/watch?v=FJSoVnwdl_U http://www.youtube.com/watch?v=QhPjj73Oolc http://www.youtube.com/watch?v=Poqa_J8Y5_c KONTAKT: www.artpartner.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.