Pořad „Na Stojáka“ bude v Klatovech pomáhat smíchem již podruhé.

Datum: 11.03.2014
Klatovy 11. března (PROTEXT) - V rámci studentského projektu „Pomáháme smíchem“, který byl podpořen z programu Think Big, se v Klatovech uskuteční představení ve stylu STAND UP COMEDY. Již druhý ročník benefičního představení Na Stojáka proběhne 14. 3. 2014 v Kulturním...
Klatovy 11. března (PROTEXT) - V rámci studentského projektu „Pomáháme smíchem“, který byl podpořen z programu Think Big, se v Klatovech uskuteční představení ve stylu STAND UP COMEDY. Již druhý ročník benefičního představení Na Stojáka proběhne 14. 3. 2014 v Kulturním domě v Klatovech od 19:00 hodin. Hlavními účinkujícími budou Lukáš Pavlásek, Daniel Čech a Josef Polášek. Před zahájením představení budou moci diváci zhlédnout premiéru krátkého filmu zabývajícího se tématem života na vozíku. Veškerý zisk ze vstupného bude darován organizaci LENOX. Tato nezisková organizace byla založena v roce 2012 v Plzni za účelem umožnit sportovat lidem s těžkým tělesným zdravotním handicapem. V současné době zastřešuje sportovní klub INDIANS Plzeň, jehož hráči se věnují florbalu na elektrických vozících (EWH). Nyní klub sdružuje 12 hráčů a 20 osob vykonávající dobrovolnickou činnost, zejména v podobě osobní asistence. Již v loňském roce se projekt „Pomáháme smíchem“ setkal s velkou odezvou. Na premiérovém představení se podařilo vybrat 96.850 Kč. Celý výtěžek bude využit zejména na uhrazení nákladů souvisejících s potřebnou osobní asistencí, bez níž by se hráči nemohli do činnosti organizace zapojit. KONTAKT: Lukáš Kroupa, 776798887, lukas.kroupa@lenoxos.cz Prosím o zaslání odkazu v případě, že se rozhodnete zprávu zveřejnit. Vaše zveřejnění použijeme jako výstup z projektu. Děkuji.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.