Uzávěrka přihlášek letošní soutěže burn Residency se blíží!

Datum: 04.03.2014
Londýn 4. března (PROTEXT/PRNewswire) - Do uzávěrky přihlášek letošní soutěže burn Residency zbývá jen pár dní a tak hledání nové Superstar mezi diskžokeji přihořívá! Největší světová soutěž diskžokejů nabízí nadějným mladým talentům životní příležitost...
Londýn 4. března (PROTEXT/PRNewswire) - Do uzávěrky přihlášek letošní soutěže burn Residency zbývá jen pár dní a tak hledání nové Superstar mezi diskžokeji přihořívá! Největší světová soutěž diskžokejů nabízí nadějným mladým talentům životní příležitost strávit léto v některém z nejznámějších nočních klubů na světě a získat hlavní cenu ve výši 100 000 eur, kterou mohou investovat do své kariéry. Všichni ostatní se mohou připojit a podpořit své oblíbené soutěžící tím, že budou poslouchat jejich mixy a hlasovat pro ně nyní na internetu. POKUD SE CHCETE STÁT PŘÍŠTÍ SUPERSTAR MEZI DISKŽOKEJI, PŘIHLASTE SE ZDE (Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140304/673478 ) V letošním roce bude porota složená z vlivných osobností elektronické taneční hudby posuzovat 20% přihlášek z každé zúčastněné země, pro které fanoušci nejčastěji hlasovali. Nejlepších pět mixů z každé země se utká v lokálním kole o místo v jedinečném výcvikovém středisku v ráji taneční hudby na Ibize. V rámci dvoutýdenního intenzivního soustředění burn Residency budou mít účastníci příležitost dostat svou práci na vyšší úroveň prostřednictvím poutavých náročných inspirujících přednášek a cenných konzultací od legendárních diskžokejů Carla Coxe a Peta Tonga, kteří je povedou po celou dobu akce. Tyto dvě osobnosti rovněž pomohou vybrat na akci pět nejlepších diskžokejů, kteří budou odměněni letním pobytem ve světoznámých nočních klubech, jako jsou Privilege, Sankeys, Cafe Mambo a The Zoo Project. Aby toho nebylo málo, celkový vítěz získá cenu ve výši 100 000 eur. Ta by mu měla pomoci začít a dále rozvíjet jeho kariéru, tak aby se mohl stát příští Superstar mezi diskžokeji! Uzávěrka přihlášek klepe na dveře, tak není na co čekat! Přihlaste se teď a hlasujte pro váš oblíbený mix do 15. března! Zdroj: burn Polly Dunseath Get In PR Tel : +44(0)20-3289-9991 Email : polly@getinpr.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.