Ester Kočičková, Anna Polívková, Jakub Žáček a mnozí další zazáří v show VIVA CABARET! No. 4

Datum: 03.03.2014
Praha 3. března (PROTEXT) - Viva Cabaret! No.4 – večírek v dobře utajovaném „hanbinci“ Falešná Kočička! Další večer Viva Cabaret! No. 4 je zde a my už netrpělivě čekáme, čím nás překvapí tentokrát. Přijďte se sami přesvědčit v úterý 11. března 2014 od 20,00...
Praha 3. března (PROTEXT) - Viva Cabaret! No.4 – večírek v dobře utajovaném „hanbinci“ Falešná Kočička! Další večer Viva Cabaret! No. 4 je zde a my už netrpělivě čekáme, čím nás překvapí tentokrát. Přijďte se sami přesvědčit v úterý 11. března 2014 od 20,00 hod. do sálu Boccaccio v Grand Hotelu Bohemia. Přenesete se do atmosféry fiktivního hanbince „Falešná Kočička“ a společně s herci, zpěváky, umělci prožijete salónní atmosféru kabaretu s dekadentními prvky. Komorně revuální program s dekadentními prvky Další tématický večer Viva Cabaret! No.4 je opět novinkou v programovém konceptu. Organizátorky se rozhodly spojit se se známými i méně známými umělci, aby pro tentokrát přenesly hosty do atmosféry kabaretů a „ zapovězených podniků“ éry dávno minulé. Hosté budou vtaženi do děje fiktivního „hanbince“ Falešná Kočička. Pod přísným vedením kabaret-mamá Ester Kočičkové se členové podniku spojí, aby podali mimořádné výkony vedoucí k jeho záchraně. Diváky dojmou originální verše a niterné osudové výpovědi, drezůry a kaskadérská čísla je příjemně vzruší! V napěchovaném programu bude střídat jedno číslo druhé a účinkující, od protřelých bavičů po ty, kteří teprve budou objeveni, budou publikum obšťastňovat až do pozdní noční, ba dokonce policejní ( je-li tedy nějaká), hodiny. Účinkují: Ester Kočičková, Anna Polívková, Petra Nesvačilová, Lela Geislerová, Jakub Žáček, Václav Tobrman a další kolemjdoucí zákazníci. O erotickou pointu se opět postará burleska O erotickou pointu se opět postará burleska. Na Viva Cabaret! se podruhé vrací skvělá Orphelia de Winter z Německa s novým představením. Další burleskní tanečnicí je Terezia Mia z Česka. Večírek v kabaretu! Spojením burlesky a Kabaretu Falešná Kočička vznikne jedinečné a neopakovatelné představení, jehož celková pointa je otevřená. Vás – kultivované požitkáře – čeká však večer plný zábavy, gastronomického opojení a sofistikované erotiky. Navazování nových přátelství není zapovězeno! Vstupenky a další informace na FCB: https://www.facebook.com/pages/VIVA-CABARET/154261718075181 Kontakt pro média: tarcaniova@m-communication.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.