Návštěvnost filmu Babovřesky 2 a přípravy na Babovřesky 3

Datum: 25.02.2014
Praha 25. února (PROTEXT) - Pokračování úspěšné komedie Babovřesky, která lámala rekordy návštěvnosti v kinech, je již v kinech. I přes některé objektivní důvody, které ovlivnily všeobecnou návštěvnost v kinech - olympiáda, jarní prázdniny, jarní počasí se stal...
Praha 25. února (PROTEXT) - Pokračování úspěšné komedie Babovřesky, která lámala rekordy návštěvnosti v kinech, je již v kinech. I přes některé objektivní důvody, které ovlivnily všeobecnou návštěvnost v kinech - olympiáda, jarní prázdniny, jarní počasí se stal film Babovřesky 2 nejnavštěvovanějším filmem od začátku roku 2014. Podle údajů distributora filmu spol. Falcon na něj přišlo 80 808 diváků. Na Slovensku měl film dokonce vyšší návštěvnost za první víkend, než Babovřesky 1. Režisér Zdeněk Troška ale nezahálí a již začíná připravovat další pokračování komedie Babovřesky 3. Ta se bude z menší části natáčet v zahraničí, nicméně větší část děje bude opět realizována v jižních Čechách. V současné době je již dokončen scénář filmu, probíhají castingy na obsazení nových postav a režisér Troška se chystá na obhlídky na výběr lokací nových motivů. Na obhlídkách v Turecku, kde se bude film z části od 17. 5. 2014 natáčet, již Zdeněk Troška s částí svého štábu byl a navštívil letovisko Side, dále trhy, pláže, přístav a typickou tureckou vesnici. Natáčení v Turecku by mělo proběhnout klidně a v pořádku. Tato lokalita je oblíbenou lokací filmařů, takže zde nebude problém zajistit profesionální produkci, která bude s českým štábem na místě spolupracovat. Počasí je v květnu ideální, místní strava perfektní místní lidé ochotní, takže by natáčení s našimi drbnami, která nazýváme babovřeské BBC, nemělo nic pokazit. Diváci komedie Babovřesky 3 se mohou těšit nejen na záběry nádherné turecké přírody, moře a krásných turistických míst, ale opět i na fiktivní vesnici Babovřesky, na její obyvatele a záplatky, které život přináší. Režisér Zdeněk Troška natáčí trilogii Babovřesky s představou a cílem navázat na klasické komedie předcházejících let, které člověka pobavily, pohladily a byly plné kvalitního humoru, tak charakteristického pro českého člověka a široké publikum. Kontakt: PhDr. Dana Voláková PR, producent, marketing 602 369 033 dana@volakova.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.