Silvestrovské gala Berlínské filharmonie v českých kinech

Datum: 30.12.2013
Praha 30. prosince (PROTEXT) - V úterý 31. prosince čeká na milovníky hudby v desítce kin v celé České republice setkání s Berlínskou filharmonií a jejím nedostižným šéfdirigentem Sirem Simonem Rattlem. V přímém přenosu zažijí Silvestrovský gala koncert jednoho z nejlepších...
Praha 30. prosince (PROTEXT) - V úterý 31. prosince čeká na milovníky hudby v desítce kin v celé České republice setkání s Berlínskou filharmonií a jejím nedostižným šéfdirigentem Sirem Simonem Rattlem. V přímém přenosu zažijí Silvestrovský gala koncert jednoho z nejlepších orchestrů světa. Jako sólista se ve třetím Prokofjevově klavírním koncertu blýskne fenomenální čínský pianista Lang Lang. Na koncertě dále zazní ty největší skvosty z literatury symfonických tanců pro orchestr, například výběr z Dvořákových Slovanských tanců či Chačaturjanovy Tance z baletu Gajané včetně slavného Šavlového tance. Přenos začíná v 17:30 hodin a jeho předpokládaná délka je 100 minut. Vstupné na přenos do kin se pohybuje v rozmezí 250-300 Kč. Více informací naleznou diváci na webových stránkách www.prenosydokin.cz. Špičková umělecká kvalita "Špičková umělecká kvalita je pro nás hlavním kritériem při výběru titulů, které se rozhodneme do České republiky přinést. U Silvestrovského gala Berlínské filharmonie to platí bezezbytku," uvedl zástupce distributora Martin Cikánek a dodal: "zároveň máme velkou radost, že v programu gala koncertu jsou i Slovanské tance našeho skladatelského velikána Antonína Dvořáka." Kontakt pro novináře: Martina Paulová press@cikanekmanagement.eu 777 017 779 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.