Už jste slyšeli o skvělé show VIVA CABARET?

Datum: 19.12.2013
Praha 19. prosince (PROTEXT) - Je tu VIVA CABARET! No. 3 - novou sezónu 2014 zahájí ve velkém stylu - energickou show Alice Francis & Band V roce 2013 okouzlily Prahu dva večery VIVA CABARET! Tento projekt si klade za cíl vzkřísit kdysi slavnou tradici kabaretu a burlesky a dává...
Praha 19. prosince (PROTEXT) - Je tu VIVA CABARET! No. 3 - novou sezónu 2014 zahájí ve velkém stylu - energickou show Alice Francis & Band V roce 2013 okouzlily Prahu dva večery VIVA CABARET! Tento projekt si klade za cíl vzkřísit kdysi slavnou tradici kabaretu a burlesky a dává těmto žánrům moderní háv. Vyprodaný sál Boccaccio v pražském Grand Hotelu Bohemia při květnové premiéře i druhém říjnovém večeru ověřil, že zábava tohoto druhu zde chyběla a své místo si našla. Z prvních hostů se stali hosté pravidelní. VIVA CABARET! No. 3 se uskuteční 28. ledna a bude prvním večerem v roce 2014. Organizátorky Eva Špidlová a Dita Holan nám opět přichystaly zážitek ve velkém stylu, který se tentokrát ponese v v duchu velkolepé dynamické party. Budeme zpívat, tančit a pořádně se bavit. Hvězdou večera se stane Alice Francis. Tato královna nové éry moderního swingu, hvězda evropské hudební scény, která v Praze vystoupí teprve podruhé, představí svou skvělou show plnou energie. Její show jsou vlastně 20. léta přenesená do moderního 21. století a vystihují ji slova jako úžasná, stylová, inspirativní, sexy. A nebyl by to VIVA CABARET! bez burlesky. Tradiční erotickou atmosféru tentokrát navodí smyslná Betty Q z Polska. A nejenom ona …. Večery VIVA CABARET! nabízejí vždy velmi bohatý program, při němž hosty okouzlí vystoupení vzrušujících burlesek, dekadentních konferenciérů a dalších umělců. Součástí je i tentokrát tradiční afrodiziakální menu, které reflektuje sezónní suroviny. Život je krátký, přesuňme se do VIVA CABARET!, bavme se, užijme si prvotřídní zábavu ve stylu první republiky. Tato nostalgie nám umožní cítit se výjimečně. Tentokrát jsou k dispozici dvě kategorie vstupenek: 1.kategorie: Cena vstupenky: 2.900,- Kč Zahrnuje: místo k sezení, welcome drink – champagne, gala menu Začátek programu v 19.00 hod. 2.kategorie: Cena vstupenky: 1.900,- Kč Zahrnuje: místo k stání - koktejlový stůl, mini menu Začátek programu ve 20.30 hod. Více informací na: https://www.facebook.com/pages/VIVA-CABARET/154261718075181 KONTAKT: Mariana Tarčániová tarcaniova@m-communication.cz 724 351 554
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.