Nadační fond Lucie pořádá v pondělí 9.12. již 4. vánoční benefiční koncert

Datum: 04.12.2013
Praha 4. prosince (PROTEXT) - Nadační fond Lucie pořádá v pondělí 9. prosince 2013 od 19.00 hodin v pražském kostele sv. Šimona a Judy na Starém Městě pražském 4. vánoční benefiční koncert spojený s dražbou děl spřízněných výtvarníků a obrázků dětských pacientů....
Praha 4. prosince (PROTEXT) - Nadační fond Lucie pořádá v pondělí 9. prosince 2013 od 19.00 hodin v pražském kostele sv. Šimona a Judy na Starém Městě pražském 4. vánoční benefiční koncert spojený s dražbou děl spřízněných výtvarníků a obrázků dětských pacientů. Na programu bude recitace poezie Bohuslava Reynka v přednesu Hany Maciuchové, Rybova Česká mše vánoční v podání Českého národního orchestru pod vedením dirigenta Libora Peška a Dětské opery Praha, charitativní aukce a zpěv vánočních koled. Večerem provází Alexander Hemala. Nadační fond Lucie Nadační fond Lucie (ve prospěch dětí a dospělých postižených vadami močového ústrojí - dříve Nadace Lucie) založil v roce 1991 prof. Jan Dvořáček, DrSc., emeritní přednosta Urologické kliniky 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze 2, ve¬doucí Katedry urologie IPVZ v Praze a předse¬da Akreditační komise pro urologii a dětskou urologii MZ. Prof. Jan Dvořáček je jedním z tvůrců moderní dětské urologie u nás. Cílem Nadačního fondu Lucie je podpora projektu včasné diagnostiky a léčby urologických onemocnění v dětském i dospělém věku, zajištění nejmodernějších přístrojů a pomůcek nezbytných pro špičkovou péči i vytvoření podmínek pro dosažení vysoké erudice lékařů a středního zdravotnického personálu. Sídlem Nadačního fondu Lucie je Urologická klinika Všeobecné fakultní nemocnice a 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze. KONTAKT: Mariana Tarčániová PR Tel.: 724 351 554 E-mail: tarcaniova@m-communication.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.