Ďábelské Vánoce již tento týden!

Datum: 02.12.2013
Praha 2. prosince (PROTEXT) - Fenomenální Cigánski Diabli poprvé na turné v ČR! Ve světě si vydobyli renomé jako jeden z nejlepších orchestrů etno a world music současnosti, oceňuje je světová odborná kritika i široká veřejnost a v prosinci se vydají na své první samostatné...
Praha 2. prosince (PROTEXT) - Fenomenální Cigánski Diabli poprvé na turné v ČR! Ve světě si vydobyli renomé jako jeden z nejlepších orchestrů etno a world music současnosti, oceňuje je světová odborná kritika i široká veřejnost a v prosinci se vydají na své první samostatné turné po České republice. Slovenský soubor, složený z virtuózních hudebníků, Cigánski Diabli samozřejmě není českému publiku neznámý, uznání u nás získaly zejména jeho společné koncerty se stejně mimořádným houslistou Jaroslavem Svěceným. Jedinečné seskupení muzikantů Cigánski Diabli se opírá o virtuózní houslová sóla primáše Štefana Banyáka, strhující výkony cimbálového kouzelníka Ernesta Šarköziho, příjemné barvy tónů violoncella jeho manželky Silvie, klarinetové mistrovství Zhltána Grunzy a skvělou rytmicko harmonickou souhrou celého orchestru. Soubor proslul i odvážnými aranžemi a neobvyklými hudebními kombinacemi, které z jeho vystoupeních dělají originální muzikantská díla. Spolupracují s předními symfonickými orchestry i sólisty vážné hudby, stejně jako s osobnostmi jazzu, rocku, etna, flamenca, folklóru. Jeho koncertní itinerář zahrnuje 5 kontinentů a 35 států světa – USA, Austrálii, Kanadu, Japonsko, Čínu, Jižní Koreu, Mexiko, Egypt a téměř celou Evropu. Mnohými oceněními ověnčení Cigánski Diabli odehraní v prosinci v rámci svého Vánočního tour 2013 celkem tři exkluzivní koncerty v České republice: 3.12.2013 od 19:00 hod. - Kulturní centrum Semilasso Brno 6.12.2013 od 19:00 hod. – Kongresové centrum Aldis Hradec Králové 8.12.2013 od 19:00 hod. – Metropol České Budějovice Vstupenky jsou v prodeji v místech konání, v síti Ticket Art (včetně CK Čedok), v síti Ticket Pro (včetně FIRO Tour) a v síti Ticketportal. KONTAKT: Tomáš Kašička tomas.kasicka@intermarketing.cz tel. 603 194 921
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.